Dragi iubitori de culori, am gasit pentru voi locul ideal. Se numeste Pantone Hotel si se afla in Bruxelles, Belgia si fara doar si poate iese in evidenta prin aspectul sau inedit, pline de nuante vesele.

Designul apartine lui Michel Penneman si Olivier Hannaert, Pantone Hotel avand la dispozitie 59 de camere, fiecare cu tematica coloristica puternica. Clientii au la dispozitie camere luxoase cu facilitati moderne (LCD si WI-FI) si panorame superbe catre oras.

Multe din obiectele existente in camere, precum tablouri, cani sau scaune sunt branduite cu numele hotelului; Pantone este, de fapt, celebra companie care detine sistemul standard de reproducere a culorilor, folosit in multe domenii precum industria tipografica, a tesaturilor sau a vopselelor. Fiecare nuanta are un cod bine definit, pe care il vei regasi pe fiecare articol colorat in nuanta respectiva.

Dupa cum citim pe propriul site, fiecare etaj si fiecare camera descrie o emotie aparte pe care o poti identifica cu o anumita culoare sau nuanta. De la viu colorat pana la discret, pentru business sau placere, designul unic al hotelului vine in intampinarea celor mai pretentioase gusturi si a celor cu o imaginatie bogata care apreciaza un design inedit.

Din punctul de vedere al designului, Pantone Hotel foloseste un exceptional contrast intre albul intens si multitudinea de nuante folosite. Este un contrast menit sa puna in valoarea puterea culorilor de a defini spatiul in care sunt integrate.

Interiorul hotelului este de-a dreptul suprarealist daca ne imaginam cum un intreg etaj este colorat in oranj, de exemplu, de la pereti la usile de la camere, chiar pana la lumina de pe hol. Ba mai mult de-atat, culorile sunt gandite sa patrunda pana la cel mai mic detaliu. Fotografiile renumitului fotograf belgian, Victor Levy, infrumuseteaza fiecare camera, accentuand originalitatea spatiului creat.

Nici noi nu ne-am mai da plecati dintr-un astfel de hotel! Voi?

Credit foto: pantonehotel.com via huffingtonpost.com

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!