Paseste cu incredere – pavajul Brikston klinker rezista indelungat!

Atunci cand amenajezi o alee cu pavaj trebuie sa tii cont, in primul rand, de arhitectura casei si de tipul de trafic, care poate fi pietonal sau usor (cu greutatea maxima de 3.5 t). Cu alte cuvinte, sa alegi un pavaj care sa se potriveasca si sa completeze caracteristicile arhitecturale si stilul casei si care sa manifeste durabilitate la intemperii, trafic si trecerea timpului.

Deschide Galeria

Pavajul Brikston klinker este o solutie dedicata pentru amenajarea curtilor si gradinilor, care rezista la fluctuatiile de temperatura, la inghet si abraziune, evitand astfel deteriorarea rapida si reparatiile costisitoare. Acesta este proiectat sa reziste atat la traficul pietonal, cat si la cel usor.

Fiind disponibil intr-o multitudine de culori, iti permite sa creezi combinatii inedite si modele care iti vor transforma curtea intr-un mod atractiv, care atrage privirile si impresioneaza oaspetii si trecatorii. intrucat este realizat doar din materii prime naturale (argila si nisip spalat), nu se decoloreaza, iar tu ai siguranta rezistentei culorilor vibrante in timp.

Totodata, pavajul ceramic rezista la coroziune in cazul aplicarii de material anti-derapant, (avand sare si nisip in compozitie), sau in cazul contactului cu acizi slabi, precum ploaia acida sau detergentii.

Un alt avantaj al pavajului ceramic klinker consta in faptul ca se monteaza usor si nu necesita materiale speciale (precum adezivii flexibili si rezistenti la inghet) si nici o fundatie hidroizolatoare costisitoare.

In urma utilizarii, in timp, exista posibilitatea erodarii. Pavajul klinker rezista de pana la 40 de ori mai mult, comparativ cu pavelele din beton, ceea ce ii asigura durabilitate si eleganta timp indelungat.

De asemenea, acesta poate fi refolosit cu usurinta, intrucat elementele nu sunt fixate definitiv pe fundatie. Deci, daca te razgandesti, decizia de reamenajare se pune in opera cat ai zice Brikston klinker!

Nu in ultimul rand, pavajul ceramic este antiderapant, reducand astfel riscul accidentelor. Datorita acestei caracteristici, este recomandat si pentru pavarea suprafetelor din jurul pisicinelor.

Asadar, nu iti mai ramane decat sa iti alegi modelul preferat si sa te apuci de treaba! Noi iti uram spor, chiar daca pavajul de la Brikston se monteaza usor!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole