Patratul inteligent – raft modular de la Pietro Russomanno

Depozitarea este o problema destul de delicata in domeniu decoratiunilor interioare. Dar cu ajutorul inovatiilor din domeniu solutiile de stocare nu numai ca sunt functionale, dar sunt si niste obiecte decorative cu un aspect foarte placut.

Deschide Galeria

Aceste piese de mobilier proiectate de Pietro Russomanno, care au fost denumite Smartsquares, au un design foarte creativ si ofera autenticitate spatiului in care sunt puse.

Rafturile Smartsquare sunt formate din module care pot fi aranjate si grupate in diferite forme, pentru a se potrivi cat mai bine decorului in care sunt montate.

Modulele sunt realizate din placaj si nu necesita folosirea suruburilor pentru a fi montate. Acestea au niste sectiuni care se imbina perfect, astfel ca pot fi cu usurinta asamblate si dezasamblate.

Citeste si Rafturi neconventionale–un design cu abordare originala

Raftruile modulare create de Pietro Russomanno nu numai ca sunt functionale dar permit in acelasi timp proprietarului sa-si dea frau liber creativitatii, si sa schimbe la nevoie configuratia acestor piese de mobilier.

Smartsquare sunt confectionate dintr-un material care are la baza lemnul, iar cu ajutorul unor tehnici speciale de tratare acestui lemn i s-a dat forma de patrat. Sunt disponibile in doua culori: bej si maro inchis. Combinate, aceste patrate pot alcatui piese de mobilier cu un design unic.

Pietro Russomanno ofera o alta perspecitva asupra mobilei, una mult mai contemporana si inclinata spre rolul estetic, care depaseste simpla functie de depozitare.

Citeste si Link Shelf – raftul cu elemente modulare

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole