Pattern-urile colorate pentru locuinte personalizate

Pattern-urile colorate reprezinta cele mai practice accesorii care pot infrumuseta o locuinta. Pe langa banalii pereti decorati intr-o singura culoare peretii pe care s-au aplicat patter-uri colorate sunt adevarate opere de arta care transforma radical aspectul unei case, fie din punct de vedere al design-ului interior cat si a celui exterior.

Deschide Galeria

De la cercuri, triunghiuri, linii drepte si forme abstracte, geometria ofera o multime de modele pe care le poti aplica pe fatada casei, pe pereti interiori, pe tavan sau pe podea, acestea adougand o nota nonconformista casei si te ajuta sa iesi din monotonia formelor cuminti care domina pesiajul urban de la noi din tara.

Fie ca sunt desenate cu vopsea, lipite cu adeziv (fototapet), fixate pe pereti sub forma de placi ceramice pattern-urile ofera multa libertatea de experimare printr-o gama variata de forme, marimi si culori.

Imprimeurile pentru pereti reprezinta o solutie de reamenajare pe cat de simpla, pe atat de eficienta. Aceasta schimba complet aspectul casei inveselind decorul si adougandu-i o oarecare profunzime.

Daca te decizi sa-ti decorezi casa cu diverse modele poti merge pe o linie cromatica care sa se potriveasca cu mobilierul deja existent. In plus decorul alcatuit din forme geometrice este o trasatura unui spatiu modern. Asadar daca vrei sa faci un update decorului casei tale nu iti ramane decat sa gasesti un pattern care sa te reprezinte si sa te apuci de treaba. In galeria alaturata iti punem la dispozitie cateva exemple care sa te inspire.

Via dwell.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole