Pavaje din lemn reciclat

Fixarea unor pavaje este necesara atunci cand amenajam spatiul gradinii si al curtii interioare. Fie din pietre sau prundis, ele vor fi necesare pentru spatiile de trecere si mai ales pentru un design placut. Exista si pavaje din lemn reciclat care ofera o nota deosebita amenajarii.

Deschide Galeria

Tipuri de lemn

Cheresteaua, grinzile sau paletii sunt cateva exemple de lemn care pote fi reciclat si introdus in structura acestor pavaje pentru a construi alei si pasarele. 

Partile vechi din mobilier si din paleti pot fi dezasamblate si inainte de fi montate aveti grija sa eliminati orice obiect care v-ar putea accidenta. Scoateti cuiele si neteziti orice urma de aschie.

Modalitati de amenajare

Odata ce ati pregatit materialul brut, ganditi-va la un model pe care sa il abordati pentru alee, tinand cont si de structura si spatiul pe care il aveti la dispozitie. Aranjate in forme concentrice, de semisfera sau in patrate mici, noile pavaje adauga textura si culoare oricarei gradini.

Puteti crea pavaje din lemn in combinatie cu pietre pentru un aspect natural. Avand flori si plante de o parte si de cealalta a aleii, veti avea un aspect deosebit pentru gradina. 

Sursa foto: home-dzine.co.za

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole