Penthouse din Bucuresti. Eleganta si rafinament intr-o locuinta din centrul Capitalei

Acest penthouse luminos si eclectic din Bucuresti este proiectul biroului de arhitectura GranDesign Studio, iar eleganta si rafinamentul sunt principalele calitati prin care se evidentiaza. Se pare ca cei de la GranDesign Studio au o oarecare predilectie spre creare unor spatii moderne, indraznete si spectaculoase prin folosirea albului si a multor detalii fine.

Deschide Galeria

Dupa cum spuneam albul este laitmotivul acestui proiect numit Penthouse Unirii. Baia, living-ul bucataria sau dormitoarele toate pastreaza acceasi linie eleganta cu forme precise si imbinari armonioase de nuante, materiale si texturi.

Living-ul este foarte incapator si are o oarecare nota de opulenta date de accesoriile din decor: un scaun de piele, masuta de cafea cu un blat alb, o canapea bej foarte mare, iar in zona de dinig aflandu-se o lustra care atrage toate privirile prin forma ei neobisnuita.

Aceste penthouse beneficiaza de doua dormitoare, ambele extrem de minimaliste si elegante. Spatiu, lumina si ordine, iata ideea care sta la baza conceptului contemporan numit minimalism, potrivit caruia un spatiu aerisit, presarat doar cu lucruri utile si desavarsite estetic, devine o oaza de relaxare.

Una din bai este in totalitate placata cu marmura alba. Se poate observa grija arhitectilor pentru anumite detalii, care pe langa eleganta, au urmarit ca materialele folosite sa necesite minimum de intretinere.

Materialele alese cu grija ale finisajelor si ale mobilei ofera acestei bucatarii un aer foarte cosy. Designul mobilierului este simplu si cursiv, nelipsind insa accesoriile gratioase in acord cu stilul minimalist. Asa cum era si normal pentru orice bucatarie moderna, mobilierul incorporeaza aragazul si frigiderul, iar dulapurile albe si simple, montate in perete, accentueaza designul minimal al incaperii. Sub acestea au fost montate niste surse de iluminat care creeaza un efect foarte placut atunci cand sunt aprinse.

Sursa GranDesign Studio via Facebook.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole