Pentru protecția energiei electrice în locuință optează pentru priza dublă aplicată de la sercomelectric.ro

Orice clădire, locuință, anexă chiar și garaj ar trebui să beneficieze de branșarea la sistemul de energie electrică. Pentru aceasta este nevoie printre altele și de o echipă de electricieni profesionistă dar și de produse adecvate: cabluri, prize, ștechere, tablouri de comandă și multe altele.

Este important să se lucreze cu produse calitative, de la producători cu ani de experiență. Produsele e bine să aibă aprobările sistemului european în vigoare. Un furnizor care respectă toate aceste cerințe este și Sercom Electric.

 

Ce sunt și la ce folosesc prizele duble aplicate

 

Printre cele mai folosite obiecte care fac parte din sistemul electric sunt și prizele. Este practic imposibil ca acestea să nu existe într-o încăpere, mai mult chiar ele sunt prezente și în magazine, cafenele, chiar și în rețeaua CFR. Cu ajutorul lor se pot conecta rețele de calculatoare, tablete, Tv-ul sau telefonul mobil. De diverse forme și mărimi, ele sunt indispensabile indiferent de spațiul pe care îl deservesc. În dormitor, sufragerie sau bucătărie, acestea nu pot să lipsească în majoritatea încăperilor. Cu atât mai mult în era tehnologiei, când avem în fiecare cameră cel puțin un dispozitiv smart care ne este de ajutor în viața de zi cu zi.

 

Prizele simple, dar și priza dubla aplicata se pot monta oriunde, cu mențiunea că aceasta din urmă are mai multe avantaje. Prizele și întrerupătoarele cu montaj aplicat livrate de către Sercom Electric sunt printre cele mai folosite produse. Ele sunt sigure atât pentru adulții care le manevrează, cât și pentru copii deoarece au protecție aplicată. Pot fi aplicate atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare, fără griji. Sunt rezistente la factorii de mediu, umezeală, căldură, îngheț, raze UV, deci nu reprezintă niciun pericol pentru siguranța ta sau a celor din jur.

 

Aspecte care ar trebui luate în seamă când alegem prizele

 

Chiar dacă timpul presează, nimeni nu ar trebui să facă alegeri la întâmplare, mai ales în acest domeniu-  al aparaturii electrice. Echipa de la sercomelectric.ro este conștientă de acest lucru și va livra clienților săi doar produse funcționale de înaltă calitate.

 

Nici factorul estetic nu va fi lăsat la urmă, deoarece și acesta este important, mai ales când vine vorba despre camera de zi sau sufragerie. Așadar, prizele și întrerupătoarele sunt alese ținând cont și de acest lucru, ca să se afle în armonie cu mobilierul. Culori precum alb, gri, negru sunt preferate, iar suprafața cu textură mată este o alegere excelentă. Materialul contează, în egală  măsură, dar și modul de fixare și utilizare. Toate acestea se pot face consultând produsele de pe site și apelând la meșteri pentru instalare. Important de menționat este să apelezi întotdeauna la personal calificat în domeniul energiei și instalațiilor electrice, în caz contrar îți pui siguranța și chiar sănătatea în pericol.

 

Pe site se mai găsesc de asemenea explicate și caracteristicile tehnice ale fiecărui produs în parte.

 

Surse și corpuri de iluminat la interior și exterior

 

Sercom Electric este magazinul online disponibil și pentru surse și corpuri de iluminat diverse, atât pentru interior cât și pentru exterior. Trasee și cabluri electrice, accesorii pentru iluminat festiv, cabluri, doze dar și tablouri și siguranțe, aici se găsesc toate acestea.

 

Produsele se pot cumpăra și individual dar și de către magazine sau persoane autorizate, acestea beneficiind de discounturi atrăgătoare. Truse de scule și alte tipuri de echipamente electrice sunt foarte necesare la instalarea unui sistem electric. Se oferă asistență tehnică gratuită.

 

Pentru mai multe detalii și comenzi dar și alte oportunități accesați pagina oficială sercomelectric.ro.

 

 

Contact: online@sercomelectric.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole