Peretele de caramida – un accent industrial pentru casa ta

Chintesenta a amenajarilor urbane, stilul industrial este o marca a intelegerii ambientului si o punte de legatura intre grafica orasului si universul intim reprezentat de casa. Familiarizarea spatiului cu texturile dure – piatra, caramida, aluminiul, fierul forjat – creeaza concepte-hibrid de design interior, in care fiecare isi poate gasi propria varianta.

Deschide Galeria

Un element care va da casei tale o aura industriala, dar care va „incalzi” in acelasi timp atmosfera este peretele de caramida. Culoarea sa rosiatica si proprietatile de captare a caldurii il fac o alegere ideala, indiferent ca vorbim de un open space, de o bucatarie cu spatiu dedicat diningului, de un living minimalist sau de o baie cu tenta shabby chic

Estetica unui perete de caramida este compatibila cu luciul unui mobilier de lemn, cu marmura unui blat de bucatarie sau cu granitul compozit al instalatiilor sanitare. 

Alaturarea dintre un perete de caramida si obiectele cu design contemporan va fi punctul de pornire intr-o amenajare eclectica, iar piesele cumparate din magazinele de antichitati si cele cu patina vintage vor construi un interior clasic si confortabil.

Inserarea unui perete de caramida in cadrul locuintei poate fi realizata si ulterior amenajarii. Si daca va doriti o schimbare de decor cu efect puternic, acesta este un element pe care cu siguranta il puteti lua in calcul.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole