Peretele de caramida – un accent industrial pentru casa ta

Chintesenta a amenajarilor urbane, stilul industrial este o marca a intelegerii ambientului si o punte de legatura intre grafica orasului si universul intim reprezentat de casa. Familiarizarea spatiului cu texturile dure – piatra, caramida, aluminiul, fierul forjat – creeaza concepte-hibrid de design interior, in care fiecare isi poate gasi propria varianta.


Deschide Galeria

Un element care va da casei tale o aura industriala, dar care va "incalzi" in acelasi timp atmosfera este peretele de caramida. Culoarea sa rosiatica si proprietatile de captare a caldurii il fac o alegere ideala, indiferent ca vorbim de un open space, de o bucatarie cu spatiu dedicat diningului, de un living minimalist sau de o baie cu tenta shabby chic

Estetica unui perete de caramida este compatibila cu luciul unui mobilier de lemn, cu marmura unui blat de bucatarie sau cu granitul compozit al instalatiilor sanitare. 

Alaturarea dintre un perete de caramida si obiectele cu design contemporan va fi punctul de pornire intr-o amenajare eclectica, iar piesele cumparate din magazinele de antichitati si cele cu patina vintage vor construi un interior clasic si confortabil.

Inserarea unui perete de caramida in cadrul locuintei poate fi realizata si ulterior amenajarii. Si daca va doriti o schimbare de decor cu efect puternic, acesta este un element pe care cu siguranta il puteti lua in calcul.

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...