Perne decorative – 20 de modele haioase

Te-ai plictisit de clasicele fete de perna pe care cel multi poti sa dormi? Ti se pare ca ar putea fi mai mult decat niste simple obiecte din dormitor? Iata 20 de modele haioase de perne decorative care te vor ajuta sa transformi canapeaua, fotoliul sau patul intr-un loc creativ care sa stimuleze imaginatia.

Deschide Galeria

Aceste perne decorative sunt potrivite atat pentru decorarea propriilor case cat si pentru a fi oferite in dar persoanelor apropiate. Pot fi cadouri potrivite pentru prieteni, mai ales daca le cunoasteti pasiunile puteti alege o perna cu un model care sa se potriveasca hobby-ul persoanei respective.

De exemplu, pentru cei carora le plac jocurile pe calculator puteti alege o perna cu personaje din aceste jocuri. Sau pentru cei carora le place sa faca fotografii puteti lua ceva legat de aceasta tema. Sau daca stiti ce culoare ii place persoanei respective puteti sa ii faceti cadou un model de perna care sa se potriveasca cu preferintele ei.

Citeste si Perne decorative inserate in decorul livingului

Daca alegeti niste modele de perna pentru decorarea sufrageriei acestea pot deveni punctul de interes al intregii camere. O gama de culori vii si niste modele vesele pot transforma locuinta intr-una plina de buna dispozitie.

Pe internet se gasesc numeroase site-uri de unde puteti cumpara perne decorative cu modele haioase. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole