Perne decorative inserate in decorul livingului

Pernele decorative sunt cel mai usor mod prin care putem sa oferim culoare si forma unui spatiu. Fie ca le achizitionam direct sau le personalizam, pernele decorative inserate in decorul livingului ofera un plus de dinamica si confort. Iata cateva sugestii.

Deschide Galeria

Pernele decorative pot completa stilul sau tematica cromatica a unui decor. Daca culoarea predominanta este violetul, cateva accente nuantate se pot regasi si pe canapeaua cu perne.

Motivul geometric sau in dungi al pernelor il completeaza pe cel de pe pereti sau piesele de arta cu un tipar asemanator. Spatiul capata astfel coerenta, fiind placut vizual.

Pentru un decor minimalist, sporiti efectul de umplere a spatiului cu perne decorative cu printuri, sau un diverse texturi.

Daca albul predomina in design-ul ales, atunci colorati livingul cu materiale colorate. O gama variata de nuante pot fi folosite pentru un efect vesel. Asortati cu un covor cu textura multicolora si veti cuceri orice priviri.

Pernele decorative pot imbraca si colora un spatiu oferindu-i expresivitate mai mult decat orice alt element decorativ. Jucati-va cu modelele si culorile pe care sa le introduceti cu toata increderea in spatiul livingului. 

Sursa foto: homedesignlover.com

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole