Piscina in sufragerie. Vedeti? Visele devin realitate

Nu am crezut niciodata ca poate exista asa ceva in realitate si totusi uitati ca se poate. Cu amabilitatea arhitectilor belgieni de la firma P8 aceasta tanara familie beneficiaza de un camin minimalist care are si o piscina fix in sufragerie.

Deschide Galeria

Cei care s-au ocupat de proiect au transformat sufrageria intr-un spatiu multifunctional. Piscina amenajata in interior se poate transforma si in piscina exterioara datorita peretilor pliabili de sticla. Odata pliati peretii sufrageria devine un balocn mai mare cu vederea spre o gradina verticala plina de verdeata. Este o idee buna de amenajare a unui spatiu mic.

Desi nu au avut la dispozitie prea mult spatiu cu care sa lucreze arhitectii au reusit sa puna in valoare fiecare metru patrat. Restul casei arata si el foarte bine, sunt imbinate culori cu nuante placute si vibrante, iar peste tot predomina lumina naturala. Podelele din lemn (si gresie, pe alocuri) de culoare inchisa contrasteaza cu pereti alibi si dau senzatia de spatialitate.

Citeste si Tendinte in amenajarea livingului pentru 2015

Dormitorul copiilor are un pat supraetajat vopsit intr-o culoare de un verde placut , care este ingenios construit, astfel ca pare incastrat in perete. Baia are si ea ceva special, contine o cabina de dus colorata in galben complet, cu o para de dus care atarna din tavan.

Punctul de atractie al intregului proiect este reprezentat, fara doar si poate, de piscina interioara. Ideea pe care au vrut sa o transmita este ca si cei care stau intr-un spatiu mic se pot bucura de anumite "acesorii" considerate ca fiind de lux. Piscina are amenajata o punte cu balustrada pentru a usura accesul spre zona care comunica cu exteriorul.

Per ansamblu proiectul are un aer relaxat si plin de transparenta, si transmite ideea ca nu toate casele mici sunt "ingesuite" si incomone.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole