Piscinele supraterane– inchideti ochii si plonjati

Piscinele nu mai sunt de mult accesorii de lux, oricine poate sa isi instaleze una fara prea mare efort cu ajutorul unei truse de scule obisnuite si a instructiunilor care insotesc piscina.
De indata ce vine caldura norocosii care locuiesc la curte, chiar daca este de mici dimendiuni, pot sa isi transforme acest spatiu in locul idel de petrecere a timpului liber.
Reguli inaintea instalarii – Daca vreti sa va instalati o piscina supraterana trebuie sa tineti cont de terenul pe care urmeaza sa fie asezata. Acesta trebuie sa fie plat, suficient de rezistent pentru a sustine gretutatea piscinei umplute cu apa, sa nu fie in panta si sa nu existe tulpini sau resturi de ierburi care ar putea sa o gaureasca. De asemenea piscina ar trebui pozitionata cat mai aproape de o sursa de apa si de un orificiu de evacuare a apei.
Avantaje – Pe langa ca se pot monta si demonta cu usurinta piscinele supraterane au costuri mai mici in comparatie cu piscinele care necesita excavatie si lucrari de constructie, nu necesita autorizatie de constructie si pot fi gasite in multiple forme si dimensiuni, acest lucru facandu-le adaptabile oricarui spatiu din gradina sau curte.
Intretinere – Filtrarea apei trebuie sa se faca intre opt si zece ore continuu, in functie de cat de ridicata este temperatura. Se recomanda o intretinere regulata prin folosirea clorului lent, pus in saculeti si plasati in distribuitorul plutitor. Filtrele distribuitorului plutitor trebuie curatate constant, la fel si analiza nivelul PH-ului si a dezinfectantului, acestea fiind ajustate ori de cate ori este nevoie. Filtrul pompei se va curata zilnic, iar cu ajutorul minciogului scoateti frunzele, insectele sau orice alte obiecte care cad in apa.

Articole noi

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...