Povestea casei familiei Zohm

Povestea Casei ajunge de astazi in case reale, in care amenajarea s-a facut cu tot sufletul si cu toata personalitatea locatarilor. Veti avea ocazia sa intalniti un alt tip de inspiratie, in care designul de interior isi da mana cu povestea de viata, cu pasiunile si placerile celor care insufletesc incaperile. Indemnul este de fiecare data acelasi – traieste spatiul si fa-ti simtita prezenta.

Deschide Galeria

Prima familie care ne-a primit acasa la ea este familia Zohm, adica Silvia, associate creative director, Timo, project manager si Fiona, fetita de 4 ani a cuplului. Multumim tare mult sau danke schön.

"In primul rand, apartamentul nostru nu e un apartament de designer, e un apartament “lived-in”, de colectionari. Nu o sa avem niciodata o casa minimalista pentru ca am adunat de-a lungul timpului foarte multe lucruri care ne sunt dragi si care ne fac fericiti, asa ca avem nevoie de spatiu unde le putem tine la vedere. In ceea ce priveste colectiile, variaza de la jucarii de vinil, jucarii vechi, carti pentru copii in toate limbile, memorabilia de la concerte, balansoare vintage de copii, benzi desenate, portelan si bibelouri vechi, carti de arta lowbrow si quilturi. Majoritatea mobilei din casa e IKEA, dar am inceput sa o eliminam incet si sa o inlocuim cu mobila veche din targuri si gasita pe eBay", ne-a spus Silvia povestea casei Zohm.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole