Prezentul se traieste in Full HD: Phillips 8100series cu Android

Pe vremuri imi aduc aminte ca eram ironica la adresa conceptelor de 2in1 apoi 3in1, a dispozitivelor multifunctionale si mereu preferam ca telefonul sa fie telefon, camera foto sa faca ce stie ea mai bine si mp3 playerul sa isi vada de muzica. Pe masura ce am crescut si a trebuit sa integrez in programul zilnic tot mai multe dipozitive si rutinele lor aferente mi-am dat seama ca ideea de all-in-one este de fapt ceea ce imi implineste de fapt nevoile si simplifica procesele pentru a-mi permite sa petrec timp de calitate alaturi de familia si prietenii mei.

Deschide Galeria

Phillips 8100series Full HD este un produs all-in-one, dar la superlativ. Grija pentru aspectele estetice alaturi de gama foarte varianta de optiuni pe care le ofera aceasta generatie de televizoare era elementul lipsa dintr-o formula castigatoare pentru utilizator. Sa vedem care sunt aspectele la care acest produs exceleaza.

Android 4.2.2 (Jelly Bean). Cu alte cuvinte, libertatea oferita de Google Play™store este acum eliberata din carcasa telefonului tau. Chrome™, YouTube™, Google Movies, Google Music, aplicaţii pentru reţelele de socializare şi multe altele, totul redat la o imagine careia nu avem ce sa ii reprosam.

Twin Tuner. Stiti cu totii caricaturile cu televizorele taiate cu fierastraul in doua de cei doi soti, cu o jumatate de ecran pe Jamie Oliver si cealalta pe Liga I. Problema a fost solutionata. Cu un tuner dublu puteti viziona serialele preferate si un meci de fotbal în acelaşi timp. In plus inregistrarea si ea dubla va permite sa vizionaţi un program în timp ce înregistraţi un altul pentru a-l viziona mai tarziu.

Design, design, de trei ori design. Pana nu am ajuns in specificatii, nici nu am sesizat camera inteligenta care permite utilizarea de aplicatii de videoconferinta. Camera este atat de bine mascata in rama televizorului, incat nu este sesizabila atunci cand nu este in functiune.

Perfect Pixel HD. Perfect Motion Rate. Confirmam.

Telecomanda aparent clasica, dar care include pointer, tastatura si functie de voce este controllerul perfect pentru acest dispozitiv. Cu mentiunea ca in momentul folosirii tastaturii nu veti avea parte de o experienta care sa va impresioneze mai ales daca aveti mainile mari, insa acest aspect nu este atat de important pentru ca senzatia de disconfort dispare dupa ce va obisnuiti cu sistemul de navigare. ​

Si nu in ultimul rand sa mentionam Cloud TV. Sute de canale premium internationale care pot fi o alternativa la pachetul pe care il detineti. Cloud Explorer impreuna cu Dropbox™ aduc si ultimul bonus pe care il asteptam pe lista de beneficii care vine la pachet cu acest televizor: interactivitatea si lejeritatea accesarii dispozitivelor de stocare cu o simpla combinatie de taste

Pentru a vedea lista completa de specificatii ale Phillips 8100series Full HD, Android™ intrati aici.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole