Primavara orientala la Casara: fluturi, magnolii si kimono

O alaturare aparent bizara la inceput, dar spectaculoasa la final. Este vorba despre colectie de tesaturi si tapet Kimono Blossom, de la brandul Designers Guild, perfecta pentru sezonul cald care se apropie.

Deschide Galeria

O colectie statement, inspirata din captivantul Orient, invaluita de printuri deosebite si realizata din inuri si bumbacuri fine. Cam asa s-ar putea descrie in linii mari Kimono Blossom, o colectie exotica, cu iz de primavara, a celor de la Designers Guild, care ne surprind iarasi cu nuante si texturi magice si cu modele grafice florale pe un superb print digital. Desenele sunt mici opere de arta, ce par pictate pe panza de artisti iscusiti. Colectia de tesaturi cuprinde mai multe modele, si anume Madame Butterfly, Tasuki, Shirotae, Kimono Blossom, Magnolia Tree, Amala si Hayashi.

Insa ele nu se opresc aici, fiindca exista si corespondentul Kimono Blossom in tapet, ce poarta numele de Kasuri. Aceleasi esente orientale stau la baza acestei game de tapet, cu un design desprins din tablouri delicate, sugerand subtilitatea efectelor acuarelei. Tonuri albicioase sunt mixate cu sclipiri metalice, pentru o tusa Art Deco. Madame Butterfly, Magnolia Tree, Kasuri, Yukata si Obi te asteapta sa le expui pe peretii livingului, dormitorului, holului, sau in orice colt pe care vrei sa il valorifici. Poti admira si comanda orice din colectia Kimono Blossom, dar si din restul colectiilor Designers Guild,  la showroom-ul Casara, din Calea Dorobantilor, nr.159.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole