fbpx

Proiect de amenajare pentru un apartament de familie

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Spatiul generos si perfect functional, luminozitatea, simplitatea si accentele moderne sunt caracteristicile care reusesc, impreuna, sa compuna un apartament care trebuie sa raspunda afirmativ necesitatilor si dorintelor tuturor membrilor familiei care il detin.

Deschide Galeria

In ceea ce priveste aceasta amenajare, vorbim de o transformare in tendinte, cu accent pe estetica si functionalitate. Primul aspect care participa inevitabil la obtinerea unui rezultat in conformitate cu cerintele beneficiarilor, este spatiul larg de care apartamentul dispune, 
acest lucru facilitand delimitarea zonelor si atribuirea de roluri specifice. 

Pasirea in interiorul locuintei se face prin intermediul unui hol patrat prevazut cu un cuier, o oglinda impresionanta pe toata suprafata peretelui si un dressing extrem de generos.

Open space-ul, in alcatuirea caruia intra zona bucatariei si zona living-ului, are la baza o paleta cromatica deschisa si calda, singurele accente de culoare fiind reprezentate de anumite componente de mobilier. Spatiul destinat relaxarii se contureaza elegant si natural. Observam prezenta lemnului ca si element principal, pozitionat simetric opus in cazul bibliotecii dar si a corpurilor superioare ce intra in componenta mobilierului de bucatarie.

Linia simpla se pastreaza si in cazul canapelei si a fotoliului modern, ale caror tapitare cu catifea se imbina perfect cu accesoriile cu clasice regasite pe suprafata bazei bibliotecii.
Intr-un mod subtil, cele doua zone sunt separate vizual cu ajutorul draperiilor, iar trecerea catre bucatarie se face cu locul de servire a celor gatite: o masa rotunda inconjurata de 4 scaune moderne. Mobilierul bucatariei este unul minimalist, fara detalii, manere sau alte accesorii, compus din doua planuri: lemn si alb lucios. 

Dormitorul matrimonial se prezinta atat ca o camera de relaxare si odihna, cat si ca un spatiu intim si perfect adecvat nevoilor beneficiarilor sai. Astfel, acesta are in componenta sa un pat dublu pozitionat central, un dressing construit pe perete si cu usi culisante si o zona impartita simetric in birou si masuta de machiaj, la care se evidentiaza o oglinda specifica. Cromatica este una de inspiratie scandinava, corpurile de iluminat si tabloul abstract fiind cele care reusesc sa atraga cea mai mare atentie.

Camera celor mai mici membrii ai familiei are parte de lumina, culori pastelate si pattern-uri jucause. Aici se aduc laolalta un pat dublu suprapus, un dressing cu biblioteca si o masuta de mici dimensiuni. Accesorizarea este una vesela si se regaseste indeosebi mural. 

Cele doua bai din componenta apartamentului, cu aspect de granit, inchid vizual amenajarea, bazandu-se pe nuante de gri si maro inchis. Componentele sanitare au design modern, oglinzile vin insotite de benzi de led, iar plantele naturale completeaza cu brio imaginea scandinava si minimalista pe care acestea doresc sa o transmita.

Designer Elnikova

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...