fbpx

Proiect de reamenajare surprinzator pentru un apartament cu o camera

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Ne-am propus astazi sa te surprindem printr-o amenajare super creativa. Apartamentul a trecut printr-o renovare mai mult decat necesara, iar rezultatul este pe cat se poate de surprinzator. Noua ne-au placut mult ideile folosite in aceasta amenajare si speram ca te vor inspira si pe tine.

Deschide Galeria

Reamenajarea a presupus zugravitul peretilor, inlocuitul pieselor de mobilier si/sau adaugatul unor corpuri noi pentru a aduce un plus de prospetime apartamentului.

Abordarea a urmat o linie minimalista, care a mizat pe a crea spatii coerente, mai luminoase conturand un apartament modern. Schimbarile sunt notabile atat in bucatarie cat si in camera principala, acum impartita in 2 functiuni diferite: living si dormitor.

Peretele verde, precum si cel maro au disparut pentru a face loc unui fundal complet alb. Pentru a echilibra si contrasta in acelasi timp decorul alb, pardoseala originala a trecut printr-un proces de lacuire cu lac colorat, schimband culoarea naturala a lemnului.

In mod surprinzator, o parte din mobilier este format din bucati de paleti. Si spunem surprinzator pentru ca nu ne-am fi asteptat sa arate atat de bine per ansamblu. Canapeaua, consola de sub televizor, precum si un panou decorativ ce separa cele 2 zone principale din camera sunt realizate din paleti vopsiti in alb. Pentru un plus de intimitate a fost adaugata si o draperie alba, pe toata latimea camerei. Efectul este wow! Restul mobilierului se rezuma doar la 2 corpuri deschise folosite pe post de biblioteca si etajerele lungi folosite ca suport pentru decoratiuni. Contrastrul alb-negru confera un aer modern.

Pentru partea de dormitor, a fost pastrat patul, comoda si dulapurile pentru haine. Noile decoratiuni, incluzand tabloul, corpul de iluminat si draperia imprima un sentiment placut de confort si relaxare.

In zona de bucatarie, au fost schimbate fronturile dulapurilor si inlocuite manerele, precum si blatul de lucru. Diferentele intre bucataria de acum si cea dinainte nu sunt mari, insa daca privim in ansamblu, decorul pare mai coerent si mai luminos. Albul dulapurilor, noile draperii, peretele cu tapet sau noul corp de iluminat reusesc sa schimbe total decorul ce ne aminteste de interioarele scandinave.

Chiar si baia a trecut printr-o renovare binevenita. Placile de faianta au fost inlocuite cu unele noi de un bej mat ce transforma total baia, facand-o mult mai luminoasa. De luat aminte! Daca ai de amenajat o baie mica si ingusta precum cea din acest apartament evita sa folosesti astfel de placi ceramice inchise la culoare sau daca iti doresti totusi sa integrezi nuante inchise, alege sa o faci doar pe o portiune redusa si nu pe toti peretii ca in acest caz!

Sursa foto: Agidesign

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...