Proiect DIY distractiv pentru cei mici: pietricele colorate

Copiii iubesc activitatile in care isi pot folosi imaginatia. Si ce poate fi mai frumos si recreativ decat pictatul si coloratul? Va propunem un mini proiect DIY pe care sa il incercati la sfarsit de saptamana sau in vacante, alaturi de copiii dumneavoastra: pietricele colorate.


Deschide Galeria

Tot ce va trebuie sunt pietricele de diferite marimi, vopseluri, pensule si imaginatie cat cuprinde. Pe toate le puteti procura de la un magazin de bricolaj. Puteti folosi si pietricele stranse de pe malul marii, in vacantele de vara. Va fi cu atat mai placut cand in sfarsit veti fi gasit un scop asa placut pentru a le transforma in obiecte decorative pline de culoare.

In functie de marimea pietricelelor, desenele pot varia de la simple la complexe: un melc sau o buburuza, o libelula sau un pestisor, toate vor fi pe placul celor mici. Varsta copiilor dumneavoastra va determina complexitatea modelelor si a motivelor inserate.

Pentru inceput, puteti doar sa aplicati o culoare uniforma pe pietricele. Apoi puteti incerca un desen mic, usor de facut, o inimioara de exemplu. Sau un pinguin; aplicati negru pe o parte si alb pe cealalta, adaugati, doi ochi si un nas portocaliu si iata pinguinul.

Si modelul buburezei este usor de realizat: vopsiti cu rosu trei sferturi din pietricica, conturati apoi doi ochi cu alb si negru si trasati o linie pentru a desena gura. Dupa ce s-a uscat rosul, pictati cateva puncte negre pentru a definitiva proiectul.

Va invitam in galeria foto pentru mai multe surse de inspiratie. Spor la treaba! 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...