Modificarile rezultate in urma unei reamenajari sunt binevenite atunci cand vrem sa ne improspatam locuinta. Pentru acest proiect de amenajare, tinerii beneficiari au apelat la ajutorul echipei de designeri de la TS Design pentru a realiza impreuna schimbarile dorite. 

Diferite functiuni din interiorul apartamentului au fost delimitate vizual printr-o abordare foarte subtila. A fost creata o zona de zi unitara, in care bucataria se deschide spre living si este delimitata vizual printr-un raft de culoare alba, construit vertical, care se intinde din podea pana in tavan. In acest fel, oaspetii si gazdele pot interactiona cu usurinta chiar si atunci cand se gateste. Raftul functioneaza si ca o zona de depozitare pentru decoratiuni. 

Apartamentul dispune de 3 camere, un living, o camera destinata studiului sau lucrului si un dormitor. In privinta paletei de culori alese, cuplul si-a dorit o paleta cromatica vesela, in tonuri deschise, cu insertii de culoare. 

Stilistic, locuinta se incadreaza intr-un design simplu, modern, functional si confortabil pentru toti membrii familiei. Tinerii s-au aratat foarte multumiti de rezultatul final, acesta fiind un prim pas excelent pentru o noua viata petrecuta impreuna. 

In living, abordarea a fost foarte simpla, rezumandu-se doar la o canapea, o masuta de cafea si un fotoliu. Adiacent, regasim zona pentru TV formata dintr-o comoda in stil modern si TV-ul. 

Camera destinata studiului este un exemplu foarte bun de urmat. Pentru a crea diferite zone functionale pentru relaxare sau studiu, au fost plasate aceleasi tipuri de rafturi care le delimiteaza vizual, dar lasa lumina sa circule prin intreaga camera. 

Dormitorul matrimonial se incadreaza in paleta culorilor cuminti, cu insertii de auriu sau ruginiu care adauga stil si eleganta spatiului.  

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!