fbpx

Proiect modern de reamenajare pentru un cuplu de tineri

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Modificarile rezultate in urma unei reamenajari sunt binevenite atunci cand vrem sa ne improspatam locuinta. Pentru acest proiect de amenajare, tinerii beneficiari au apelat la ajutorul echipei de designeri de la TS Design pentru a realiza impreuna schimbarile dorite. 

Deschide Galeria

Diferite functiuni din interiorul apartamentului au fost delimitate vizual printr-o abordare foarte subtila. A fost creata o zona de zi unitara, in care bucataria se deschide spre living si este delimitata vizual printr-un raft de culoare alba, construit vertical, care se intinde din podea pana in tavan. In acest fel, oaspetii si gazdele pot interactiona cu usurinta chiar si atunci cand se gateste. Raftul functioneaza si ca o zona de depozitare pentru decoratiuni. 

Apartamentul dispune de 3 camere, un living, o camera destinata studiului sau lucrului si un dormitor. In privinta paletei de culori alese, cuplul si-a dorit o paleta cromatica vesela, in tonuri deschise, cu insertii de culoare. 

Stilistic, locuinta se incadreaza intr-un design simplu, modern, functional si confortabil pentru toti membrii familiei. Tinerii s-au aratat foarte multumiti de rezultatul final, acesta fiind un prim pas excelent pentru o noua viata petrecuta impreuna. 

In living, abordarea a fost foarte simpla, rezumandu-se doar la o canapea, o masuta de cafea si un fotoliu. Adiacent, regasim zona pentru TV formata dintr-o comoda in stil modern si TV-ul. 

Camera destinata studiului este un exemplu foarte bun de urmat. Pentru a crea diferite zone functionale pentru relaxare sau studiu, au fost plasate aceleasi tipuri de rafturi care le delimiteaza vizual, dar lasa lumina sa circule prin intreaga camera. 

Dormitorul matrimonial se incadreaza in paleta culorilor cuminti, cu insertii de auriu sau ruginiu care adauga stil si eleganta spatiului.  

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...