Pukka Tukka – Primul organic food bar din Romania

Pe la mijlocul lunii aprilie a acestui an s-a deschis Pukka Tukka, primul restaurant bio din Romania. Intr-una din zilele trecute i-am facut si noi o vizita, si am ramas impresionati de naturaletea cu care se petrec lucrurile in acest spatiu.
“Pukka Tukka serveste preparate 100% BIO, gatite sanatos (prepararea termica se face exclusiv in cuptor) si toate se prepara in fata oaspetilor. Lucram intr-un spatiu mic, folosim aparatura de bucatarie de ultima generatie pentru a oferi calitate premium la preturi rezonabile”, spune Mihaela Mihaela Marin, unul dintre asociati, despre conceptul Pukka.
Pe cat de savuroase sunt propunerile culinare – mancarurile, bauturile racoritoare, cafeaua, pe atat sunt de sanatoase, folosindu-se doar ingrediente naturale, cat mai putin prelucrate.
“In cautarea de a exprima cat mai bine functia pe care acest spatiu urma sa o inglobeze (Organic Food Bar, cu termenii sai definitorii: BIO, PROSPETIME si SANATATE), gandul ne-a purtat catre gradina de la tara a bunicilor si cosurile de rachita pline cu bunatati proaspete”, ne-au spus arhitectii Dan Enache si Calin Radu.
Meniul este foarte interesant, o colectie de mancaruri autentice cu ingrediente sanatoase si gustoase. Iata doar doua exemple: somon salbatic cu spanac, alaturi de un sos de mustar, sau o salata cu piept de rata.

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...