Pukka Tukka – Primul organic food bar din Romania

Pe la mijlocul lunii aprilie a acestui an s-a deschis Pukka Tukka, primul restaurant bio din Romania. Intr-una din zilele trecute i-am facut si noi o vizita, si am ramas impresionati de naturaletea cu care se petrec lucrurile in acest spatiu.
„Pukka Tukka serveste preparate 100% BIO, gatite sanatos (prepararea termica se face exclusiv in cuptor) si toate se prepara in fata oaspetilor. Lucram intr-un spatiu mic, folosim aparatura de bucatarie de ultima generatie pentru a oferi calitate premium la preturi rezonabile”, spune Mihaela Mihaela Marin, unul dintre asociati, despre conceptul Pukka.
Pe cat de savuroase sunt propunerile culinare – mancarurile, bauturile racoritoare, cafeaua, pe atat sunt de sanatoase, folosindu-se doar ingrediente naturale, cat mai putin prelucrate.
„In cautarea de a exprima cat mai bine functia pe care acest spatiu urma sa o inglobeze (Organic Food Bar, cu termenii sai definitorii: BIO, PROSPETIME si SANATATE), gandul ne-a purtat catre gradina de la tara a bunicilor si cosurile de rachita pline cu bunatati proaspete”, ne-au spus arhitectii Dan Enache si Calin Radu.
Meniul este foarte interesant, o colectie de mancaruri autentice cu ingrediente sanatoase si gustoase. Iata doar doua exemple: somon salbatic cu spanac, alaturi de un sos de mustar, sau o salata cu piept de rata.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole