fbpx

Rafturile din sticla integrate in decorul camerelor

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Rafturile din sticla au numeroase calitati, printre care cea mai apreciata fiind transparenta si capacitatea de a fi integrate usor in orice decor.

Deschide Galeria

Doua motive populare pentru care ar trebui sa folosim rafturile din sticla sunt: luminozitatea pe care o confera spatiului si faptul ca intr-o camera cu multe culori puternice, inchise, sticla va permite o lejeritate a spatiului. 

Sticla este un material versatil care se integreaza cu usurinta, maximizand functionalitatea si mai ales stilul.

Livingul este primul loc in care poti testa comportamentul sticlei. Prezenta rafturilor din sticla e subtila permitand celorlalte decoratiuni sa iasa in evidenta. Fie ca alegeti sa le montati direct pe perete sau intr-un suport, etajerele va vor permite sa jonglati cu stiluri si accesorii pentru living. Daca va doriti ca sticla sa iasa in evidenta, montati-o intr-un cadru cromat, stralucitor care ii va amplifica puterea. Cateva pahare si bauturi fine si iata barul ideal pentru servirea oaspetilor. 

Bucataria este un alt loc in care puteti folosi cu incredere rafturile din sticla. Transparenta ramane si aici principala calitate de care puteti profita. Cu un aspect usor, aerisit, etajerele pot fi folosite pentru a stoca farfuriile si paharele intr-un mod in care sa nu afecteze vizibilitatea. Montate chiar in dreptul ferestrei, efectul va fi unul special. Lumina va trece lejer prin sticla, decorul fiind astfel potentat la maxim, fara a bloca privelistea. 

Etajerele din sticla ofera continuitate unui spatiu; trecerea dintre bucatarie si dining facandu-se usor, oferind intimitatea necesara si in acelasi timp pastrand deschiderea catre o alta camera.

In baie, sticla este in elementul ei. Rafturile ofera un aspect proaspat, curat, stralucitor, mai ales cand lumina sa reflecta in ele. Baile mici profita din plin de efectele sticlei, oferindu-le un efect de marire a spatiului prin claritate si transparenta.

Fiind un material atat de versatil, sticla poate fi integrata chiar si in dormitor, oferind un accent elegant. Rafturile din sticla se pot folosi si pentru dressinguri. Aici sticla sablata va conferi o nota translucida dar stilata. 

Sursa foto: decoist.com

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...