Rafturile Pelican – mobilier inspirat din lumea pasarilor

Rafturile Pelican, dupa cum o spune si numele, sunt inspirate din forma anatomica a unui pelican. Ideea pentru astfel de piese a venit in momentul in care designerul privea spre un stol de pelicani zburand deasupra oceanului. Astfel, avand aceasta imagine in minte, Daniel Garcia, a pornit la dezvoltarea acestui concept.

Deschide Galeria

Raftul Pelican reprezinta o idee practica pentru depozitarea diverselor obiecte, un fel de etajera realizata manual care poate sustine o gama larga de obiecte si necesare intr-o casa.

Realizate manual, rafturile Pelican contin o structura de lemn usor ascutita; se fixeaza in perete prin doua carlige discrete. Pot fi gasite sub doua marimi, avand cate patru finisaje pentru a se putea integra in diferite tipuri de amenajari.

Fiind un produs versatil, Pelicanul poate fi folosit atat in living, cat si in bucatarie sau in hol. Nu excludem nici dormitorul sau chiar balconul, unde poate fi un excelent suport pentru ghivecele cu plante. Pentru birou pot fi un excelent suport de agenda sau pixuri si creioane.

Desi numele pare ciudat, forma rafturilor le face usor de montat si folosit, fiind un accesoriu original pentru orice casa. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole