Reamenajare cu stil pentru un apartament de 3 camere. Foto inainte si dupa

In cautarile noastre de inspiratie in amenajarea apartamentelor, am gasit blogul lui Rocio si un model de reamenajare care ne-a cucerit pe loc. Este vorba despre reamenajarea unui apartament din Madrid pentru Ana si fetita sa. Designerii au inteles foarte bine ceea ce isi dorea Ana de la noul ei apartament astfel ca s-au pus pe treaba si credem noi ca rezultatul este unul ce merita toata atentia voastra. 

inainte si dupa living mic
Deschide Galeria

Au fost modificari complexe in fiecare camera a casei, de la pereti, la pardoseala, la mobilier si corpuri de iluminat. S-au concentrat pe crearea unui camin cat mai luminos si mai spatios cu putinta. Spatiul relativ restrans al apartamentului de 3 camere a fost excelent valorificat prin finisaje si piese de mobilier adecvate care sa nu incarce atmosfera.

Urmand linia designului nordic, a simplitatii si eficientei fiecarui element introdus in decor, Rocio a creat un ambient cald, primitor si placut. In living, abordarea minimala cu mobilier atent ales contureaza 3 zone, fiecare cu propria functiune bine delimitata: dining, zona de conversatie si zona de lectura. Ingenios ales corpul cu rafturi deschise care, desi vizual separa doua functiuni, el lasa lumina sa circule. Tapetul este o alegere perfecta (un model placut care nu oboseste ochiul), oferind un punct de interes camerei si delimitand in acelasi timp zona de conversatie de restul spatiului. Cromatica neutra, albul si accentele discrete de culoare armonizeaza spatiul.

Desi spatiul bucatariei este mic, detaliile sunt atent alese pentru a valorifica fiecare metru patrat. Exista suficiente spatii de depozitare, mobilierul alb si lucios reflecta lumina, electrocasnicele incastrate, toate se armonizeaza in ceea ce vrea sa fie o bucatarie eficienta.

Dormitorul matrimonial uimeste prin peretele accent albastru si decoratiunile albe care contrasteaza placut. Insertii de albastru vom gasi si in baie ca o continuare a stilului din zona de noapte. Camera fetitei pastreaza o linie simpla cu un design minimalist si spatii de depozitare ingenios integrate in decor.

Amenajarea este detaliata in galeria foto, unde veti putea gasi imagini cu camerele inainte si dupa procesul de renovare. Analizati fiecare spatiu in parte pentru ca suntem convinsi ca veti gasi suficiente idei din care sa va inspirati in propriile amenajari. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole