Reamenajare moderna cu elemente diversificate pentru un cuplu de tineri

Reamenajarea unei locuinte de 70 mp intr-un centru rezidential a fost proiectul incredintat designerilor de la Geometrium de catre cei doi beneficiari, un cuplu de tineri fara copii. Pentru a stabili planul reamenajarii, designerii au scanat intregul apartament si au integrat preferintele cuplului si hobby-urile celor doi. Sportul si un spatiu care sa le permita sa lucreze de acasa sunt printre elementele importante care au fost introduse in amenajare. 


Deschide Galeria

O solutie interesanta pe care au gasit-o impreuna a fost unificarea zonei de zi intr-un spatiu unitar, fara partitii sau usi care sa desparta diferite zone functionale (cu exceptia baii, desigur). Aceasta solutie a fost pe placul cuplului, intrucat acestia nu primesc vizite numeroase. 

Apartamentul se bucura de numeroase spatii de depozitare, iar designerii au folosit tehnica crearii niselor sau a incastrarii mobilierului in perete. Dormitorul beneficiaza de o camera adiacenta ce serveste drept dressing. 

Sistemul de iluminat artificial este diversificat si ingenios: corpuri suspendate sau aplicate pe tavan, iluminat in nise si scafe, un candelabru modern, toate realizate de catre designeri. Piesele de mobilier au fost facute pe comanda sau aduse special din Indonezia. 

Imitatia caramizilor descoperite este des intalnita in decorul locuintei. Mobilierul in stil industrial pe alocuri pastreaza un stil modern si imbina diverse materiale naturale precum lemnul si metalul. 

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...