Reamenajare moderna intr-un apartament de 2 camere

Amenajarea pe care ti-o propunem astazi vine intr-o linie mai sobra, in tonuri mai inchise. Vorbim despre un apartament de doua camere, cu o suprafata de 80 metri patrati din Italia.


Deschide Galeria

Beneficiarii care au apelat la ajutorul designerului, si-au dorit o optimizare a spatiului intr-o linie moderna, dar cuminte in abordare, fara nuante tari sau obositoare. In acest sens, discutiile intre designer si beneficiari au fost foarte importante. Rezultatul este cat se poate de placut si mai ales, pe placul lor.

Primul pas a fost de a transforma circulatiile in zona de zi, optimizand functiunile. Avem astfel un open space mai primitor, mai fluent, care comunica direct cu bucataria; tot in zona livingului a fost integrat si locul de luat masa.

Una din modificarile cele mai importante este cea la nivelul iluminatului artificial. Intreg spatiul primeste o lumina uniforma gratie spoturilor incastrate in tavanul fals. Astfel, culorile in tonuri inchise nu afecteaza perceptia asupra spatiului.

Amenajarea urmeaza o linie simpla, cu o mobilare sumara si decoratiuni care aduc un plus de interes decorului.

Pentru bucatarie, designerul a mizat pe o dispunere a celor trei zone de lucru pe trei laturi diferite, fiecare cu spatiile de depozitare aferente. Astfel, pe o latura vom gasi chiuveta si picuratorul aferent deasupra, pe latura din apropiere, plita si sertarele cu dulapurile unde sunt depozitate tigai, oale si ustensilele necesare gatitului, iar pe partea opusa, zona cu frigiderul si cuptoarele, toate incorporate in corpuri de mobilier. In tot acest spatiu, predomina albul si griul, dulapurile avand fronturi lucioase pentru a reflecta lumina.

Spatiul de dormit este unul amenajat in acelasi spirit minimal, cu accent pe confort. Peretele-accent si lampile conduc spre o atmosfera placuta, relaxanta. O fosta debara din apartament a fost amenajata acum ca dressing, cu spatiu atat pentru haine, cat si pentru incaltari.

Dar, poate, cea mai mare transformare a fost realizata in baie, o incapere mai spatioasa decat suntem obisnuiti, care asigura loc pentru toaleta si bideu, o cabina de dus si lavoar. Tot aici a fost integrata si masina de spalat rufe.

Cum ti se pare aceasta amenajare?

Designer: Vivy Lombardo – Interior Arch

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...