fbpx

Reamenajarea unei locuinte pornind de la idei precum simplitate si confort

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Simplitate si confort reprezinta cele doua idei care au stat la baza reamenajarii acestei locuinte. Proprietatii casei au dorit un spatiu mult mai luminos, asa ca arhitectii s-au axat si pe imbunatatirea expunerii la lumina naturala.

Deschide Galeria

In linii mari am putea sa incadram aceasta casa in stilul minimalist: pereti albi, linii drepte, lemn si sticla, forme destul de clare ale obiectelor de mobilier.

Unul din punctele centrale ale amenajarii este reprezentat de living. Acesta este un loc confortabil si creativ. Desi peretii sunt albi acestia pun foarte bine in valoare elementele de decor: tablouri, ilustratii, o planta care ofera o oaza de verdeata, iar langa canapea, covorul completeaza decorul in mod placut.

Una din bai se evidentiaza prin faianta cu o textura interesanta. Peretii sunt si ei albi, ca in restul casei, iar podeaua de culoare gri inchis delimiteaza foarte bine spatiul. Si aici liniile sunt clare, iar contrastul placilor ceramice contureaza un ambient modern.

Casa scarii are inclusa un spatiu de depozitare unde sunt asezate cartile. O idee foarte ingenioasa pentru o buna optimizare a spatiului de locuit. Este de remarcat ca majoritatea usilor sunt de sticla, pentru a facilita patrunderea luminii in interiorul camerelor.

In aceasta amenajare zonele nu sunt clar delimitate, in sensul ca locuinta dispune de mai multe niveluri, iar camerele comunica intre ele prin intermediul scarilor, lucru care ofera o nota de nonconformism si originalitate.

Bucataria dispune si de un mic balcon in dreptul caruia vom gasi un fotoliu confortabil cu o culoare vibranta. Sistemul de iluminat, sub forma unui "buchet de lumini", ofera personalitate acestui nivel.

A doua baie se diferentiaza prin textura peretilor. Aici au fost instalate placi ceramice de mari dimensiuni, iar peretele din dreptul chiuvetei a fost acoperit in intregime cu o oglinda. Si aici au fost integrate plantele, accente de culoare binevenite in marea de alb a acestei camere.

Dormitorul arata foarte confortabil si el, alb peste tot, perdele care filtreaza placut lumina, un corp de iluminat discret, un pat cu tablie tapitata, si noptiera ingenioasa pentru depozitare.

Am putea incadra cu succes aceasta locuinta in categoria caselor speciale. Motivul este cat se poate de simplu: spatiul cu bun-gust, autenticitate si confort, atribute care-l fac un spatiu ideal de locuit.

Sursa: archello.com

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...