Eficientizarea spatiului este extrem de importanta atunci cand vorbim de o locuinta de familie, fiecare membru avand o serie de necesitati ce trebuie satisfacute cat mai fidel.

In cazul acestei transformari, exploatarea intregii locuinte se face intr-o maniera functionala, rezultatul fiind: obtinerea in plus a unui cadru intim dedicat relaxarii.

Astfel se apeleaza la imbinarea living-ului cu bucataria intr-un open space complet, ce include si o zona de dining, open space care aduce in continuarea sa un dormitor restrans, ascuns in spatele unei draperii supradimensionate si a unui perete din sticla, ornamentat abstract si in tendinte.

Cu o suprafata extinsa care permite imbinarea a mai multor elemente, living-ul se prezinta modern, relaxant si cu finisaje luxuriante. Din punct de vedere al cromaticii se opteaza pentru nuante derivate de gri, in completarea carora se remarca pete vibrante ale accesoriilor. Mobilierul se compune dintr-un coltar pozitionat central, o biblioteca minimalista si o zona de birou. In ceea ce priveste iluminatul artificial, se apeleaza la folosirea spoturilor in linie, prezente in cazul scafelor negre din tavan si la un lampadar de mari dimensiuni.

Zona de dining aduce un aspect futurist in legatura pe care o face cu bucataria. Cele patru scaune cu design abstract si corpurile de iluminat ce pornesc din tavan, ofera prin aspectul lor o calatorie in viitor. Accentele cromatice de galben aprins, specifice zonei de servire a mesei, se continua si in cazul bucatariei prin intermediul accesoriilor. In ceea ce priveste mobilierul regasit aici, minimalismul este cel care isi spune cuvantul si care se imbina cu un lemn lucios in nuante de alb si roz. 

Spatiul obtinut in plus si dedicat dormitorului trece pragul tematicii open space-ului si vine cu un design propriu bazat pe nuante pastelate si calde si accente de lemn natural, evidentiindu-seastfel un caracter delicat si feminin.

Cel de al doilea dormitor, organizat astfel cat sa fie in conformitate cu cerintele celui mai mic membru al familiei, pune accent pe functionalitate mai intai de toate. Astfel se opteaza pentru o canapea extensibila, un patut pentru copii suprapus, sub acesta regasindu-se biroul, un dressing din lemn cu biblioteca incorporata si un spatiu pentru exercitii compus dintr-un spalier, o bara de tractiuni, inele si sac de box. Cromatica este una simpla si liniara, tapetul cu ilustratii sportive fiind singurul care se lasa evidentiat. 

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!