Reconditionarea unei case vechi din Bucuresti

De fiecare data cand ne plimbam prin Bucuresti, nu putem sa nu ne oprim si sa nu admiram sumedenia de cladiri extrem de frumoase, realizate in stiluri arhitecturale unice, care inca emana aerul de altadata al Micului Paris.

Deschide Galeria

Cu toate ca majoritatea acestor cladiri vechi se afla intr-o stare avansata de degradare, exista oameni care au un ochi pentru astfel de locuinte si reusesc sa vada mereu potentialul pe care il are orice cladire de patrimoniu.

Acesta este si cazul lui Radu V., un tanar antreprenor de doar 28 de ani, care aflat in trecere cu masina prin zona 1 Mai, a vazut o cladire aproape distrusa, lasata in paragina de foarte multi ani de zile.

Radu V., artistul care a vazut imensul potential pe care il are aceasta cladire, s-a hotarat sa ii schimbe statutul de ruina in cel de locuinta de lux. Alaturi de arhitectii de la Studio 1408: Lucian Bugnariu, Diana Bugnariu, Tudor Bugnariu si Andrada Toader Pasti, a achizitionat acest imobil in anul 2013 si in aproximativ 1 an de zile, au reusit sa il transforme complet.

Dupa cum vei putea vedea, rezultatele sunt extrem de spectaculoase, iar casa situata in zona Turda, 1 Mai, poarta acum numele de “Casa R”. Amprenta la sol este de 38 mp, iar casa cuprinde demisol, parter, etaj si o terasa cu o priveliste urbana superba.

Sursa foto: wall-street.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole