Reconditionarea unui obiect de mobilier din lemn. Before/After

Aceasta piesa de mobilier a fost folosita ani la rand pe post de masa de calcat haine, un factor care nu este deloc benefic pentru lemn, iar dupa cum se poate observa, dulapul din imagine nu este tocmai in cea mai buna stare.

Deschide Galeria

Suntem siguri ca si tu ai anumite piese de mobilier care nu iti mai plac, deoarece sunt invechite, stricate sau au mici defecte cauzate de trecerea timpului. Inainte de a te gandi sa arunci mobila veche la gunoi sau in gramada de lemne pentru foc, asigura-te ca nu mai poate fi reconditionata in niciun fel sau ca nu ii gasesti un alt rost si o alta intrebuintare.

Beth, o persoana specializata in reconditionarea mobilierului vechi a luat acest dulap aflat intr-o stare destul de avansata de uzura si ne arata rezultatele dupa ce l-a reconditionat complet interior si exterior.“Imi place la nebunie sa ma avant in asemenea provocari cand vine vorba de reconditionarea lemnului vechi”, a declarat cu entuziasm Beth.

La finalizarea proiectului realizat de Beth, fostul dulap invechit, folosit pe post de masa de calcat haine, arata acum ca un dresser foarte chic, fiind un loc unde orice femeie si-ar dori sa se aranjeze si sa se pregateasca inaintea unei intalniri sau inainte de a iesi in oras.

Apeland la alb, o culoare salvatoare pentru mobilierul vechi, dulapul de dinainte a capatat un suflu complet nou cu niste detalii superbe la picioare.

Din cauza uzurii foarte avansate a trebuit sa inlocuiesc complet blatul dulapului, deoarece era iremediabil. Am folosit o piesa din lemn masic de pin si am netzit marginile. Sertarele din fata era si ele intr-o stare destul de grava, dar dat fiind faptul ca lemnul este destul de iertator, prin slefuire si lacuire am reusit sa dam un suflu nou intregii piese de mobilier.”, a concluzionat Beth.

Sursa Foto: http://makemeprettyagain.blogspot.ro/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole