“Regina Zulu” – locuinta dintr-un micro container de 15 mp

“Regina Zulu” este o casa de aproximativ 15 m patrati construita intr-un micro container. Aceasta micuta casa este primul proiect realizat de designerii si arhitectii de la Rhino Cubed, o companie specializata in amenajarea buticurilor, transformandu-le in adevarate opere de arta, complet functionale si ecologice.

Deschide Galeria

Acest micro container are aranjamente extrem de eficiente si ofera spatiu pentru dormit, pentru mancat si pentru petrecerea timpului liber, toate in interiorul unui spatiu de putin sub 15 m patrati.

Casa aceasta ecologica este in acelasi timp si o opera de arta, infatisand numeroase sculpturi, mai ales in forma de rinocer, care este si simbolul companiei care a construit “Regina Zulu”. Rhino Cubed este o companie fondata de un fost CEO in IT, Jan Burton si de arhitectul Sam Austin, care au reusit sa imbine dragostea lor pentru arta si design, prin construirea locuintelor mici.

Compania ofera doua tipuri de case, unele construite in containere, avand preturile cuprinse intre $19.000 si $60.000, in functie de cerintele si necesitatile fiecarei persoane. Fiecare container este mulat pe gustul viitorului proprietar, incepand cu designul exterior, pana la cele mai mici detalii ale designului interior.

Sursa Foto: www.rhinocubed.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole