Renovare de baie – simplitate cu un aspect fresh

De multe ori o renovare este pasul necesar schimbarii atmosferei unei camere. Desi am putea crede ca baia e o camera mica si nesemnificativa, rolul ei este la fel de important ca oricare camera din casa.

Deschide Galeria

Renovarea se poate dovedi costisitoare, in functie de ceea ce hotaram sa schimbam. Daca schimbam cada cu o cabina de dus si mutam chiuveta si toaleta, atunci costurile se pot ridica cu mult peste bugetul planificat. Important este sa ne pastram prioritatile si telurile realiste.

Acesta a fost si planul proprietarilor care au decis sa-si renoveze baia, pastrand instalatiile sanitare in locul initial, concentrandu-se pe detaliile care au schimbat fata baii, dintr-una intunecata si invechita intr-una mult mai luminoasa si deci mai spatioasa si mai placuta.

Flisele au fost inlocuite cu unele albe, simple, iar gresia a fost schimbata cu una in model floral, care sa aduca mai mult interes incaperii. In locul unei perdele de dus care ar fi facut spatiul mult prea mic si claustrofob, s-a optat pentru instalarea unui panou din sticla transparenta care separa spatiul cazii de toaleta fara a incarca spatiul. 

Vechiul lavoar a fost inlocuit cu marmura, picioarele subtiri, metalice, de inox, elibereaza vizual spatiul, creand acelasi sentiment de o zona mai larga, aerisita. Dulapul de deasupra chiuvetei asigura spatiul necesar pentru depozitare, oglinda montata pe usa lui fiind o solutie practica pentru a avea pereti liberi, neincarcati.

Cada a fost reconditionata, toti robinetii din inox avand o usoara influenta vintage pentru un plus de stil in baie. Cu siguranta, o amenajare din care ne putem inspira cu totii! 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole