Renovare de bucatarie in cativa pasi simpli

Renovarea poate fi o bataie de cap si multi dintre noi sa ezite sa inceapa un astfel de proiect, desi el este necesar. Lucrurile se pot simplifica insa, daca gandim pragmatic. Ai putea fi uimit ce transformare poate sa aduca o noua culoare de vopsea pentru o intreaga camera. La fel este si cazul bucatariei pe care o prezentam azi.

Deschide Galeria

Schimbarea majora in aceasta bucatarie este culoarea. De la un verde menta la un alb imaculat care arata extraordinar. La o prima vedere esti tentat sa spui ca este o bucatarie total noua, cand de fapt multe din elementele existente initial se regasesc si dupa renovare.

Astfel, peretii si dulapurile superioare au fost vopsite in alb si cateva din acccesorii schimbate. Blatul de lucru alb a fost pastrat, fiind potrivit in noul decor. Maroul dulapurilor ramase in partea superioare au fost si ele revopsite cu un gri care se potriveste bine cu structura lemnului.

Unul din dulapuri a fost eliminat, in locul lui fiind montate etajere care permit depozitarea estetica a obiectelor specifice bucatariei: tacamuri, pahare si condimente. Interesante sunt si scaunele galbene care aduc o pata de culoare, aducand un aer modern prin designul lor si potrivindu-se foarte bine cu restul amenajarii.

Fiind un open space, aceasta bucatarie include si spatiul de dining care, de asemenea, a fost renovat. Aici s-a optat pentru schimbarea mobilierului. Albul predomina imbinandu-se placut cu textura lemnului de fag si cu celelalte accesorii decorative. De remarcat corpurile de iluminat, atat din bucatarie cat si din dining: forme transparente de sticla si borcane.

Rezultatul este o amenajare luminoasa, bine organizata, un spatiu eficient utilizat si mai ales placut pentru gatit si servit masa in familie. 

Citeste si despre: tendinte pentru designul bucatariilor in 2015

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole