Renovarea totala a unui balcon mic

Un balcon mic poate sa fie o adevarata bataie de cap. Daca il folosesti doar ca loc de depozitare, dar iti doresti sa faci o schimbare notabila, iti intelegem total trairea. Si pentru a-ti arata ca nu esti singur in demersul tau, iti prezentam mai jos o idee despre cum sa-ti transformi balconul intr-un loc mai mult decat placut de petrecere a timpului.

Deschide Galeria

Avand doar 2 metri patrati, balconul acestui apartament era folosit doar ca spatiu de stocare a diverselor lucruri, mai mult sau mai putin utile. Astfel, la curatenia de primavara, lucrurile inutile au disparut si o renovare intensa a inceput.

Peretii au primit un strat proaspat de var alb, vechea balustrada cu sticla a fost inlocuita si placata cu lemn vopsit si el tot in alb. Podeaua a fost acoperita cu o mocheta care imita iarba. Ferestrele au primit un nou aspect cu un set de cortine albe.

Pentru iluminat s-au folosit becuri solare care se incarca pe parcursul zilei si care se aprind treptat, odata cu lasarea intunericului. Din tavan au fost agatate cateva ghivece cu plante, iar pe perete un suport cu etajere gazduieste alte ghivece cu diverse ierburi aromate si plante colorate. Vom regasi flori si in afara balconului, amenajate in doua cutii speciale prinse de balustrada pentru a crea un plus de spatiu verde si a infrumuseta balconul pe exterior.

O masuta pliabila ingusta si doua scaune completeaza armonios decorul romantic amenajat simplist dar cu mult bun gust. Petele de culoare ale florilor, verdele plantelor si pernele decorative adauga spatiului un strop de dinamism si de veselie.

Daca si pe voi v-a inspirat decorul minunat al acestui balcon minuscul, va invitam sa explorati ideea si s-o aplicati la randul vostru in propriile balcoane sau terase.

Spor la amenajat!!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole