fbpx

Renovarea unei bucatarii mici – foto inainte si dupa

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Majoritatea apartamentelor construite in spatiul urban sunt restranse ca spatiu, amenajarea lor reprezentand o adevarata provocare atat pentru designeri cat si pentru proprietari. Una din incaperile in care intampinam dificultati in gasirea decorului potrivit este bucataria. De aceea va propunem pentru astazi un model de renovare care ne-a atras atentia prin felul in care spatiul a fost eficientizat si organizat. 

Deschide Galeria

Bucataria este pentru multi dintre noi una din cele mai importante camere din locuinta, prin prisma activitatilor pe care le desfasuram aici. Functionalitatea este cuvantul cheie in orice bucatarie; nici capitolul estetica nu ar trebui ignorat. Avand deficiente majore la ambele capitole, bucataria a suferit modificari drastice incluzand eliminarea mobilierului si electrocasnicelor vechi. 

Peretii si tavanul au fost de asemenea renovati in intregime, fiind vopsiti complet in alb. Albul sporeste senzatia de spatialitate si pune in valoare celelalte culori din camera. In plus, intensifica lumina naturala, fiind un ajutor pretios pentru spatiile mici ca si in cazul acestei bucatarii. Culoarea granitului din componenta blatului de lucru ofera un contrast placut intregii amenajari. 

Au fost introduse spoturi sub dulapuri pentru a lumina eficient zona blatului de lucru. Noile dulapuri albe cu suprafata lucioasa, montate pana in tavan ofera suficient loc pentru depozitare; se foloseste astfel eficient spatiul pe verticala oferit. De remarcat faptul ca peretii au fost doar vopsiti in alb fara a mai incarca cu flise. Acestea se regasesc din motive practice, intre blat si dulapuri, incluzand zona chiuvetei si a plitei.

Desi extrem de ingusta, noua bucatarie cuprinde si electrocasnicele necesare: frigider, plita, cuptor si chiar o masina de spalat vase. 

Amenajarea acestei bucatarii ne demonstreaza din plin ca indiferent de dimensiunea spatiului, un spatiu poate fi bine organizat si eficientizat chiar si cu un strop de stil. 

Reclama

Articole noi

De ce este bine să verifici centrala termică și instalația înainte de începerea sezonului rece?

Centrala termică îți oferă tot confortul de care ai...

Tipuri de canapele și calitățile lor

Canapele sunt una dintre cele mai importante piese de...

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...