Renovarea unei case cu un buget restrans – arta si imaginatie cu bun gust

De multe ori micile idei fac marile schimbari de decor dintr-o casa. Acele momente cand decidem sa renovam anumite parti sau sa reimprospatam design-ul anumitor camere nu trebuie sa fie o gaura in buget si nici o corvoada pentru familie. Din contra, fiecare membru poate contribui cu propria imaginatie.

Deschide Galeria

Un cuplu din Seattle s-a hotarat sa-si renoveze casa avand doar un buget restrans, ambitie si multa imaginatie.

Au folosit culori vesele, placute. Chiar de la prima vedere a casei ne cuprinde un sentiment placut – nuanta de violet in combinatie cu verdele tufisurilor incantandu-ne privirea.

Pentru curte, betonul a fost inlocuit cu pavaj, gardul reconstruit dintr-un lemn de constructie l-au primit de la un prieten, reusind astfel sa se integreze in bugetul initial alocat. Veranda este un loc important pentru familie. Plantele in diverse ghivece de diferite forme joaca un rol important pentru decorul parca desprins din inima padurii. Banca alba este elementul nostru preferat. 

Garajul a fost transformat intr-o camera pentru oaspeti. Culorile vesele predomina si aici. Living-ul este incantare si cuprinde o combinatie de stiluri atent integrate in decorul general. De la masuta de cafea, la canapele, la corpurile de iluminat pana la covorul de origine pakistaneza. Una dintre canapele a fost reconditionata si i-a fost adaugat un material deosebit, delicat de inspiratie chinezeasca.

Stilul original al cuplului se regaseste si in oglinda cu rame rosii si tablourile toate achizionate de la magazinele de antichitati. Chiar si lampa de gaz transformata intr-un corp de iluminat modern aduce un aer vintage decorului. La fel si hidrantul vechi, galben alaturi de cateva tablouri cu diverse inspiratii.  

Intrucat in casa nu exista un loc dedicat special zonei de dining, cei doi au trebui sa improvizeze unul. De fapt acelasi loc unde se serveste masa in familie este si loc de joaca si creatie pentru copii. Decorul aici pare special conceput pentru fetite, cele doua artiste fiind libere sa experimenteze chiar si pe pernele decorative, materialul din care sunt facute fiind rezistent la acuarele si carioci. 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole