fbpx

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat in culori deschise poate crea tot confortul necesar si acel sentiment de “acasa”. Pentru un cuplu tanar, aceasta a fost premisa de la care au plecat in aventura renovarii si mobilarii apartamentului.

Deschide Galeria

Si-au dorit un aspect curat, modern, un spatiu care sa respire si sa nu fie aglomerat de multe accesorii. Avand la dispozitie un buget limitat, au apelat la trucuri si solutii de economisire. Poate cea mai mare economie au facut-o renuntand la idea de mobilier la comanda, orientandu-se catre stocurile magazinelor de profil.

Cei 38 de metri patrati sunt distribuiti intr-o camera comuna living-dormitor, un hol cu bucatarie deschisa si baia. In camera principala, zona de living a fost amplasata la geam pentru a beneficia de mai multa lumina naturala iar dormitorul in jumatatea din spate. Tapetul delicat, roz-pudra, evidentiaza zona de noapte si aduce un plus de personalitate incaperii. Cele doua zone sunt delimitatea vizual de un dulap alb cu striatii verticale.

Pardoseala din parchet laminat uneste zonele locuintei si este dispusa astfel incat sa alungeasca spatiul. Impreuna cu peretii finisati intr-o nuanta de alb-crem, nuanta deschisa a parchetului confera un aspect luminos intregii amenajari.

In amenajarea baii, au optat pentru solutii eficiente, functionale, de a castiga spatiu, fara sa investeasca foarte mult. In afara de peretele cu placute ceramice portocalii din dreptul cazii, restul baii este placat cu gresie cu model de marmura alba (intr-un format mare, care face ca baia sa para mult mai eleganta).

Designer: Anastasia Gladysheva

Foto: Evgeniya Muravieva

via lakbermagazin

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...