Restaurant Zama – O reinterpretare moderna a stilului traditional transilvanean

De unde ati cumparat mobila si celelalte elemente de decor? Mobila este facuta la comanda de catre firma Empero, cei care de altfel ne-au livrat si scaunele, usile de Terminus, iar partea metalica de Feromatic. Corpurile de iluminat sunt de la Luxline. Elementele de decor traditionale, precum si doua piese de mobilier, au fost colectionate cu ajutorul culegatorului de retete traditionale Mircea Groza, care este si consultant pe partea de meniu.
Cum ati descrie stilul amenajarii? Nu stiu daca ii pot da o definitie clara, dar va pot spune ca este o aducerei prezent a stilului traditional transilvanean.
Ce influente ati avut? La cat de multe surse de inspiratie folosesc chiar mi-ar fi greu sa ma opresc asupra catorva. Mai degraba as spune ca este un mix de elemente care imi sunt dragi.
Asadar daca aveti drum prin Cluj Zama este una locatiile care ar trebui vizitate. Aici, intr-un decor traditional transilvanean puteti sa incercati bucataria locala cu preparate care sigur vor fi pe placul dumneavoastra.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole