Revitalizarea spectaculoasa a vechilor apartamente a fost dintotdeauna o sursa de inspiratie pentru cei mai multi dintre noi. In urmatoarea transformare, un cuplu de tineri a realizat o schimbare exceptionala a decorului interior din apartamentul lor de 85 mp, plina de creativitate si bun gust. Astfel, ne reintoarcem in minunata Spanie, pentru a ne bucura de un apartament care pe langa faptul ca a dobandit o noua fata, a fost si reconfigurat astfel incat sa satisfaca nevoile proprietarilor sai. In plus, diverse elemente de mobilier din vechea amenajare continua sa cohabiteze in mod spectaculos cu cele in stil modern.

Proprietara acestui apartament este arhitecta, iar acest lucru se reflecta si in designul interior recreat pentru aceasta locuinta. Toate elementele de decor au fost adaptate pentru a purta amprenta cuplului, iar rezultatul obtinut prin redecorarea cu vopsea si designul actual este spectaculos.  

Apartamentul de 85 mp a fost astfel structurat, incat sa satisfaca cele mai esentiale nevoi ale cuplului: bucataria, living-ul, doua dormitoare, un birou si o baie. Ramele usilor si ale ferestrelor au fost vopsite integral in alb pentru a reflecta lumina naturala cu scopul unei bune iluminari si a crearii senzatiei de spatialitate in apartament. Usa dubla a fost transformata intr-o simpla arcada pentru a castiga spatiu. Contrastul intre piesele de mobilier vechi si cele noi este vizibil la tot pasul.

O mare parte a pieselor de mobilier vintage au fost pastrate, iar acum impart spatiul cu noile piese achizitionate creand un efect de unitate spectaculos. Griul suav al peretilor te introduce in atmosfera linistita din casa unui cuplu. Podeaua originala in tonuri calde a fost de asemenea reconditionata.

Sursa foto: micasarevista.com


 

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!