Rulota evantai, ideala pentru iesirile in natura

In ziua de azi sunt foarte cautate solutiile de locuit care sa fie comode dar care sa nu ocupe mult spatiu. Minimum de spatiu cu maximum de confort, cam asa s-ar rezuma intreg conceptul folosit pentru a crea rulota evantai.

Deschide Galeria

Mai ales cand vine vorba de corturi sau rulote in care sa va puteti odihni pe timpul vacantelor petrecute in natura. Aceasta casa mobila se numeste De Markies si imbina avantajele unui cort si a unei rulote, o iesire la camping cu aceasta rulota poate fi ca un vis devenit realitate.

In forma ei stransa arata ca o rulota obisnuita dar dupa ce sunt coborate celelalte parti laterale arata ca o rulota sub forma unui evantai. Pe cat de neobisnuit pare pe atat de reala este.

In mijloc este amanejata o bucatarie cu tot ce ii trebuie, pe una din parti se rabataeza, pe o platforma suspendata, doua sau chiar trei paturi, acoperite de o prelata rezistenta.

Citeste si Apartament intr-o rulota mobila cu acoperis retractabil

Iar pe cealalta parte se lasa alta platforma pe care poate fi amplasata o masa cu scaune, toate acoperite de o prelata transparenta.

Este ideala pentru iesirile la pescuit. Partea cu prelata transparenta este pozitionata spre lac iar de pe platforma se poate pescui cu usurinta. Pescarii stiu cat de frustrante pot deveni partidele de pescuit intrerupte de ploaie.

Aceasta rulota este visul oricarui pescar. In galeria alaturata puteti vedea poze. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole