Salon Golescu – Decor eclectic cu jazz pe fundal pentru un gastro-cocktail-bar din centrul Capitalei

. “Gastro cocktail bar with exquisite cocktails, delicious tapas, electro music and eclectic atmosphere” – daca nu ma insel, aceasta descriere ne-a facut-o un oaspete strain intr-un comentariu pe un site de traveling si ne-a placut atat de mult incat am preluat-o ca atare”, ne spune unul dintre proprietari legat de specificul localului.
Despre arhitectul care a realizat amenajare proprietarul ne-a mai spus ca “facem parte din grupul oamenilor care nu au pretentia ca se pricep la tot si toate asa ca, firesc, am apelat la un arhitect de top si ii multumim si pe aceasta cale lui Cristian Corvin ca s-a intrecut pe sine.”
Salon Golescu este vizitat in special de oaspeti tineri atat in acte dar mai ales la suflet, cu un stil de viata urban, firi deschise, care nu se tem sa imparta o masa mare cu altii si carora li se pare ‘cool’ sa manance la bar.
Sunt persoane care cauta alternative la zonele deja consacrate de petrecere a timpului liber din Bucuresti si care se bucura sa descopere o astfel de zona fix in centrul cultural al orasului, in „midtown” cum spun americanii. In egala masura aici vin si straini datorita vecinatatii a doua hoteluri cu renume global.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole