Salteaua perfecta, 6 sfaturi pentru o alegere inteligenta

Un somn odihnitor depinde in primul rand de calitatea patului, iar pentru un pat bun aveti nevoie de salteaua perfecta. Primavara este anotimpul potrivit pentru schimbari, mai ales cand vine vorba de renovarea sau reamenajarea locuintei. Daca printre modificarile planificate de dumneavoastra se afla si schimbarea saltelei iata 6 sfaturi care sa va ajute in gasirea saltelei perfecte.

Deschide Galeria
  1. Consultati-va apropiatii – Efectuati o cautare intensa inainte sa alegeti o anumita saltea. Aceasta este un element important al amenajarii si este nevoie de efectuarea unei mici cercetari inainte de a face alegerea finala. Calitatea somnului depinde de aceasta alegere, iar odihna este foarte importanta. Discutati cu famillia si cu prietenii pentru a obtine cat mai multe informatii posibil legate de confortul, fermitatea, durabilitatea, dimensiunea si magazinele specializate unde se pot gasi saltele de calitate.
  2. Research pe internet – Cautati pe internet forumuri unde se discuta despre saltele. Iar dupa ce veti citi mai multe recenzii veti vedea ca si alti oameni au trecut prin acest proces al cautarii saltelei perfecte, si veti putea invata si din experientele altora.Majoritatea parerilor pe care le gasiti online, legate de saltele, sunt de obicei foarte sincere, asa ca veti putea sa va formati o opinie cat mai obiectiva inainte sa plecati la magazin sa o alegeti.
  3. Stabileste ce cauti – Hotaraste-te mai intai ce tip de saltea vrei: ferma sau moale. Tineti cont de saltea mai ales in cazul in care suferiti de o afectiune la coloana vertebrala, iar medicul v-a facut anumite recomandari in acest sens.Cumparati o saltea care va ofera atat confort cat si un somn odihnitor. Cel mai indicat ar fi ca atunci cand mergeti la un showroom pentru vizualizare, sa-i faceti si o proba saltelei, urcandu-va pe ea si simuland pozitia in care dormiti.
  4. Indicatii personale -Tineti cont si de greutatea pe care o aveti inainte sa cumparati o saltea. In acest caz, pentru o persoana mai corpolenta ar fi indicata o saltea mai ferma care sa se deformeze mai greu sub greutatea corpului.
  5. Posibilitatea de returnare – Inainte sa cumperi o anumita saltea intereseaza-te daca iti poti primi banii inapoi, asta in cazul in care o returnati in prima saptamana de la cumparare. Astfel vei putea sa o schimbi sau sa ti se returneze banii in situatia in care nu esti multumit de saltea.
  6. Existenta garantiei la achizitie – Garantia care va este acordata dupa cumparatea saltelei este de asemenea un alt factor de care sa tineti cont. In cazul in care cumparati o saltea si aceasta nu este atat de rezistenta pe cat s-au laudat cei care au fabricat-o, ar fi bine sa aveti un minimum de garantie ca nu ati fost inselat.

De calitatea odihnei depinde randamentul din timpul zilei. De aceea, nu neglijati aportul pe care o saltea de calitate o aduce vietii de zi cu zi.  

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole