Salteaua perfecta – trei modele care s-ar putea inscrie in aceasta categorie

Salteua Armonia Dual merita primul loc in acest top facut de noi. Este una dintre cele mai bune alegeri cand vine vorba de confortur dar si de calitatea oferita. Motivele sunt simple: are un aspect foarte elegant, beneficiaza de garantie pe viata, este construita din mai multe tipuri de spuma de memorie HD si este acoperita cu un material textil moale si delicat.
Salteaua Amante contine doua tipuri de spuma (spuma de memorie si Eliosft), aceste straturi de spuma se adapteaza perfect formei corpului si ofera un confort sporit in timpul somnului. Materialele din care este construita asigura un sprijin ferm, precum si o moliciune foarte placuta a suprafetei. Structura acestei saltele permite o aerisire perfecta, iar materialele folosite nu retin umezeala. Un alt avantaj este ca spuma de memorie preia din greutatea corpului si o distribuie egal pe intreaga suprafata fara a crea punte de presiune.
Magni Grande Memory Foam HD este o saltea ferma cu o grosime de 23 de centimetri, care asigura conditii optime pentru somn. Printre materialele cu care este umpluta aceasta saltea enumeram: fibre textile moi, spuma de memorie HD, miez de Elioform peste care a fost pusa o husa groasa de doi centimetri. Poate sustine o greutate maxima, pe persoana, de 130 de kilograme, si este recomandat sa se aseze pe o somiera pentru o aerisire cat mai buna. Acest lucru este foarte important pentru ca imbacsirea saltelei este una dintre principalele neplaceri care apar pe parcursul folosirii.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole