Sarm cu iz antichizat la Casara

Intr-o lume dominata de stilul clasic sau de cel minimalist, brandul Blanc d’Ivoire se diferentiaza printr-un suflu nou, de mix intre vintage, rustic si modern, concretizat in produse unice, fermecatoare prin linii, nuante si materiale. Matasuri, catifele, bumbacuri satinate, lemn in tonuri calde, sau metal antichizat, se impletesc in piese absolut incantatoare, potrivite atât pentru o casă de vacanţă, cât şi pentru un apartament cochet în oraş. Vino şi admiră mobilierul preţios marca Blanc d’Ivoire în showroom-ul Casara, de pe Calea Dorobanţilor, nr.159 (colţ cu strada Bruxelles).

Deschide Galeria

Noi iti propunem cele mai noi si interesante produse in materie de design interior din noua colectie a brandului Blanc d’Ivoire, pe care o poti vedea in cataloage la showroom-ul Casara. Daca vorbim despre un decor in ton cu vremea de afara, probabil te gandesti la un living calduros, cu o sofa confortabila si un semineu pe masura, unde stai infasurata intr-un pled moale, inconjurata de multe perne. Suna tentant, nu-i asa? Blanc d’Ivoire iti propune o atmosfera sic dar comoda, atat pentru sezonul rece, dar si pentru zilele de primvara pe care le asteptam cu nerabdare.

Stilul Blanc d’Ivoire este potrivit atat caselor de vacanta, cat si locuintelor din oras, aducand in prim plan cele mai noi materiale si culori. Showroom-ul Casara te asteapta sa descoperi noua colectie de mobilier si accesorii a brandului frantuzesc si, daca vii la noi, cu siguranta te vei indragosti si de corpurile de iluminat expuse in magazinul Casara Accessories.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole