Sase hoteluri bizare in care te poti caza in vacanta

Tuturor ne plac povestile pline de mister. De aceea ne-am gandit ca in ajun de Craciun sa lasam la o parte sfaturile de design si regulile de urmarit in amenajarea casei si sa va spunem cateva povesti interesante. Cum ar fi povesti despre locuri ciudate. Iata o lista cu hoteluri bizare din lume care inca sunt deschise si unde, teoretic, va puteti caza daca va doriti o vacanta plina de adrenalina:

Deschide Galeria

Motelul Clovnilor

Acest motel se afla in SUA, in Nevada. Teama de clovni este una dintre cele mai populare fobii din lume. Chiar daca se presupune ca acestia ar trebui sa fie expresia rasului si a distractiei, clovnii par sa fie inspaimantatori pentru foarte multi oameni. La motelul clovnilor, daca nu suferiti de aceasta fobie, probabil veti dezvolta una pentru ca toate camerele sunt ticsite cu papusi. Daca asta nu va sperie, poate ar trebui sa va mentionam ca motelul clovnilor se afla in afara orasului chiar langa un cimitir.

Hotel Crescent

Acest hotel se afla in Eureka Springs, Arkansas. A fost contruit in 1886 si initial a fost un spa pentru familiile foarte bogate, dar dupa 20 ani a fost reamenajat pentru a fi transformat in scoala. In 1934 a fost redeschis ca hotel, dar dupa numai trei ani s-a schimbat in statiune de tratament in care se sustinea ca se vindeca boli grave precum cancerul. Nu a durat mult pana autoritatile l-au arestat pe proprietar, iar locul a revenit la destinatia sa anterioara. De ce este un hotel bizar totusi? Pentru ca se presupune ca este bantuit de un muncitor care a murit cand se construia spa-ul original, un student care s-a sinucis sarind de pe acoperis, un pacient bolnav de cancer care a murit aici, un doctor si mai multe asistente care au fost angajate aici.

Hotel Talbot

Daca sunteti in vizita prin Anglia si v-ar placea sa dati nas in nas cu cineva din familia regala, atunci poate doriti sa va cazati la Hotel Talbot. Nu va fi chiar Printul William, ci Regina Maria a Scotiei, a carei fantoma bantuie acest loc de multa vreme. Regina Maria a ocupat tronul in secolul al XVI-lea si in ultimii ani ai vietii sale a fost tinuta prizoniera in mai multe castele din Anglia precum Fotheringhay Castle unde a fost si ingropata dup ace a fost executata. Multe dintre lucrurile din Fotheringhay, cum ar fi scara de stejar, au fost mutate in Talbot si se pare ca fantoma reginei a decis sa se mute si ea.   

Castelul Airth

Castelul Airth este un castel foarte vechi din Scotia, care a fost construit in secolul al XIVlea. Astazi castelul este hotel si spa, insa, multi dintre turistii care vin aici vin pentru povestile inspaimantatoare legate de acesta, pe care oricat s-ar chinui proprietarii sa le ascunda, ies mereu la iveala.Se pare ca una dintre cele mai dese aparitii este cea a unui trio: o dadaca si doi copii, despre care se spune ca au murit intr-un incendiu. Unii oaspeti de la castel au spus ca au auzit copii jucandu-se prin camera si o camersta batuta de stapanul sau. O alta aparitie ciudata este un caine care alearga pe holuri si incearca sa muste oamenii de glezne.  

Hotel Roosevelt

Mister, curiozitate si faima. Da, vorbim despre un hotel din Hollywood care a fost deschis in 1927 si in scurt timp a devenit un loc preferat e foarte multe celebritati precum Clark Gable si mai tarziu Marylin Monroe. La etajul 9 al hotelului a fost cazat Montgomery Clift timp de cateva luni si obisnuia sa isi repete rolurile foarte vocal urcand si coborand scarile. Dupa moartea lui multi dintre cei cazati la etajul noua au spus ca i-au auzit sau vazut fantoma facand acelasi lucru prin hotel.

Castelul Ballygally

Castelul Ballygally este un reper istoric din Irlanda de Nord. Pana in ziua de azi, acest castel este singura constructive care dateaza din secolul al XVII-lea care inca este locuita, desi se pare ca ar fi cea mai bantita casa din regiune. Castelul a apartinut familiei Shaw. Se spune ca lord Shaw a fost infuriate de sotia sa incat a incuiat-o intr-un turn si a lasat-o acolo sa moara de foame. Ea s-a aruncat de la fereastra camerei in care era tinuta. Azi, este singura camera care nu este deschisa vizitatorilor. Unii dintre cei cazati la hotel spun ca au vazut-o, iar altii ca de obicei bate la usi si apoi dispare. O alta femeie, imbracata intr-o rochie de matase este o a doua fantoma de la hotel. Aceasta este Madame Nixon, care a locuit aici in secolul al XIXlea.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole