Scara – un accesoriu inedit pentru decorul casei tale

Cand ne decoram casa, ne place sa alegem articole din cele mai originale, frumoase, si cat mai deosebite. Fie ca acest lucru inseamna sa le cumparam din magazinele de specialitate sau sa ni le cream chiar noi, efectul este garantat.

Deschide Galeria

Cum ar fi daca ati folosi pentru designul din living, dining sau chiar baie, o scara? Da, ati citit bine. O scara pe care ati folosit-o la renovat sau pe care vecinul dumneavoastra nu o mai foloseste si doreste sa o arunce. Cu putine reconditionari si o culoare noua veti avea un nou obiect decorativ. Puteti sa-i pastrati culoarea naturala pentru un aspect vintage.

Utilizarile scarii sunt numeroase. Un suport in camera de zi pentru fotografii sau plante, in hol pentru un suport unic pentru haine si chiar incaltari. Ii puteti adauga cuie pentru a agata cheile sau posetele. In baie, de asemenea poate fi integrata pentru un decor marin si suport de prosoape.

O scara cu doua parti va ofera posibilitatea sa creati un raft mai lat prin adaugarea unei suprafete plane. Pentru balcon sau terasa, veti amenaja cu usurinta o mini gradina cu plantele dumneavoastra preferate.

Ideile sunt din cele mai variate, putand fi aplicate chiar acasa la dumneavoastra orive varianta care sa se potriveasca cu decorul per ansamblu.

Sursa foto: digsdigs.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole