Scaunele din metal – inspiratie pentru un decor in stil industrial

Lemnul este cu siguranta preferatul multora dintre noi pentru amenajarea casei. Cu atat mai mult, scaunele din lemn pe care le avem acasa ne aduc confortul dorit. Insa, de cate ori nu ati simtit ca ele nu va mai reprezinta, ca vechimea, marimea sau aspectul lor nu se mai potriveste cu preferintele voastre? E timpul sa treceti la o noua abordare, mai curajoasa si mai moderna – scaunele din metal.

Deschide Galeria

Fie ca sunteti fan sau nu al stilului industrial, scaunele metalice pot transpune un vibe diferit in casele voastre. Veti spune ca scaunele metalice sunt reci si nepotrivite atmosferei. Dar in acelasi timp, ele pot compensa, prin designul lor, pentru un spatiu care pare aglomerat.

In plus, asocierea lemn-metal functioneaza bine pentru decor, trasand o abordare originala. Daca un astfel de scaun vi se pare usor incomod, pernele moi montate pe sezut vor schimba intreaga experienta, facand-o mult mai confortabila.

Pentru amenajarile minimaliste, scaunele din metal sunt ideale. Liniile subtiri ale acestor tipuri de scaune completeaza armonios si chiar subliniaza trasaturile si formele pieselor care compun o camera.

Insa, scaunul metalic nu inseamna doar stil industrial si stil minimalist. Aspectul rustic poate fi recompus asociind scaunele cu o masa pe masura. Este de fapt o imbinare de rustic cu modern, o asociere intens aplicata de designeri. De aceea noi va spunem ca metalul nu trebuie respins. Multe idei interesante se pot naste din diversele combinatii de materiale si forme. Fiti creativi!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole