Cand spunem opere de arta ne gandim inevitabil la muzee. Iubitorii de arta au gasit o metoda originala si cel putin traznita de a aduce mai aproape opere celebre si creatii extrem de valoroase si oamenilor de rand. Cum? Prin imprimarea imaginii pe sezutul scaunului, ideea apartinand designerului olandez Piet Hein Eek.

Scaunele Piet Hein Eek sunt unice. Designerul a combinat tehnologia moderna de finisare a mobilierului cu tehnici de print, imaginile fiind cele preluate din operele marilor artisti olandezi.

Calitatea placajului din care sunt realizate scaunele este una deosebita. Astfel, structura lemnului este vizibila prin imaginea printata. Un alt lucru original la scaunele Piet Hein Eek este faptul ca au fost create pentru a fi asamblate foarte usor de catre oricine le achizitioneaza. Cele trei picioare ale scaunului se monteaza intr-un mod simplu, formand astfel o baza pentru sezut.

Tablourile reproduse prin print fac parte din colectia de arta a muzeului Rijksmuseum din Amsterdam, scaunele capatand astfel o valoare impresionanta prin simplul fapt ca recunosti o piesa celebra intalnita doar intr-un muzeu sau un atlas de arta. Tu te-ai aseza pe un astfel de scaun? Cu siguranta, il vei admira indelung inainte sa te asezi la masa.  

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!