Scaunul rotativ care iti poate oferi 2 concepte de spatiu

Oamenii isi desfasoara activitatea de lucru si pot sa fie productivi in anumite conditii. Unora dintre noi ne place sa muncim in spatii deschise, altii prefera sa lucreze in liniste, in spatiul lor privat si personal, iar altii se pot descurca in ambele conditii.

Deschide Galeria

Designerul Italian Emanuele Magini a creat o piesa de mobilier care lasa lumea sa aleaga cum sa-si creeze spatiul de munca. Scaunul Tuttomio poate sa se transforme intr-un cadru privat de munca, unde cei care il folosesc sa se poata concentra in liniste, sau intr-un cerc deschis care permite interactiunea si cu alti oameni.

Scaunul Tuttomio este foarte atractiv, are forma unei lalele si este o “statie de lucru” care se roteste, avand capacitatea sa se transforme atat intr-o pozitie inchisa, cat si intr-una deschisa, dand posibilitatea oamenilor sa fie disponibili catre interactiune sau sa lucreze intr-un “cocon” privat.

Scaunul arata ca doua jumatati de cesti, fiecare incadrate una in cealalta. Compartimentul din interior are un birou pe care poate sa stea un laptop si alte articole pentru munca, acompaniat de un scaun confortabil.

Daca cel care il foloseste vrea sa lucreze intr-un mediu privat, acesta trebuie pur si simplu sa roteasca partea de interior, astfel incat biroul si scaunul sa devina complet inchise in toate partile. Iar daca se doreste un spatiu deshis, trebuie ca partea de interior sa fie rotita inapoi in pozitia de “open”. In pozitia aceasta, scaunul Tuttomio devine o statie de lucru cu un birou sub forma unui ecran si fara posibilitatea de a avea un spatar. Cei care il folosesc pot de asemenea sa roteasca scaunul numai pe jumatate, iar astfel se creeaza un spatiu semi-privat, cu o parte de exterior care va servi pe post de spatar.

Sursa foto: psfk.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole