Scheme de culori pentru exteriorul casei

Designul exterior al oricarei case este la fel de important ca si designul interior. Aspectul exterior reflecta de obicei stilul imobilului in general, chiar si pe cel al familiei care locuieste acolo.


Deschide Galeria

Indiferent de materialele alese, important este ca ceea ce s-a construit sau urmeaza a fi decorat  sa fie in armonie cu gusturile si personalitatea ta.

Exteriorul casei este primul lucru cu care intra in contact orice persoana care vine la tine in vizita si tocmai de aceea vrem sa iti oferim cateva scheme de culori pentru exterior, foarte atragatoare moderne si care te vor cuceri pe loc.

Combinatiile de culori si nuante pot fi folosite in diverse feluri pentru a evidentia sau accentua o anumita parte a casei, cum ar fi usa de la intrare. Poti trasa astfel liniile de baza ale designului, obtinand un aspect fie elegant, fie simplist, dar eficient.

Lemnul folosit in constructia casei tale va inspira caldura si un aer primitor celor care te vor vizita. Pastrand aspectul natural al materialului vei crea un efect traditional, care te va duce cu gandul la casa bunicilor cand mergeai in vacante.

Sursa Foto: www.bhg.com

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...