fbpx

Seri de film UrbanEye la Zilele Arhitecturii din Cluj-Napoca

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Traim intr-o lume care se afla intr-o continua miscare, iar omul trebuie sa se adapteze din mers la noile schimbari care apar. Din multitudinea de intrebari care domina timpurile moderne cine poate sa ne spuna la cate ceva despre importanta arhitecturii in viata de zi cu zi si despre adaptabilitatea omului la spatiul construit?! Nu este o intrebare retorica. De aceea va invitam la Cluj pentru a viziona cateva filme tematice care vor rula in cadrul evenimentului “Zilele Arhitecturii” – Building Roots in perioada 11-17 mai 2015.
Evenimentul reprezinta o manifestare culturala care are ca scop ridicarea nivelului culturii profesionale a studentilor arhitecti, arhitectilor, respectiv pasionatilor de arhitectura, si face posibil ca arhitectura sa fie cunoscuta si de publicul larg precum cetatenii obisnuiti ai orasului sau alti oameni interesati de subiect. In intervalul 11-17 mai vor avea loc numeroase evenimente, iar programul exact in gasiti aici.
Miercuri, 13 mai, ora 21:00, Cinema ARTA(str. Universitatii nr.3) va rula filmul Ruina in regia lui Markus Lenz. Iata un mic rezunat: in Caracas, un turn de birouri cu 45 de etaje – o ruina moderna generata de colapsul economiei venezuelene abandonat – devine locuinta pentru 750 de familii, un slum dezvoltat pe verticala, un spatiu recuperat, un cartier autogestionat.
Vineri 15 mai, ora 21:00, ZA Hub (str. Stefan cel Mare nr. 18) va rula filmul Microtopia in regia lui Jesper Wachtmeister. Iata si o mica descriere a filmului: case mici, portabile ca reactie la traiul in spatii mari si stilul de viata al nomadului modern pentru care experienta unica, peisajul si atmosfera sunt poate mai importante ca dimensiunea, stabilitatea si permanenta unei locuinte.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...